Stavio sam i kotac sa malo boljom gumom gore,ali nije ni ta bajna pa cu morati nesto drugo smisliti...
Auspuh je dobio novu boju,u Kauflandu bio sprej na akciji po 20kn,pa reko ajde da probamo
I smontirane pikenterije gore,auspuh je kliknuo na stari dihtung jer na Attacku nisu poslali novi i za cudo drzi
Karb je dobio manualni cok i novi set dihtunga
Za pocetak sam userafio 82 diznu iz Polini seta
Od dva trokut airboxa sam sklopio jedan dobar,oprao i smontirao novi zracni filter kojeg sam prethodno namocio u mjesavini
U prijenos ubacio nove rolice 7.2gr,nove klizace na polini variomat,novi ljubicasti centralni,novi mikroremen i novi zupcanik vodene pumpe.Taj dio nisam slikao jer sam mob odnio na punjac.
Slijedece je na red doslo pripasivanje kilera od Peugeot spidfajta kojeg je Suhi donirao.
Pa je tako originalni sletio dole
I ubacen Peugeotov
Tad je i Suhi navratio,pa je pomogao da to brze pripasemo i skombiniramo,ja sam vec 70% posla napravio,selne crijeva na mjeru,dio koji sam ubacio u malu cijev preljeva itd.
I tako smo se primili serafanja,jos neke sitnice dovrsili.Ubacio sam i nova crijeva uljne pumpe i od goriva,Suhi je pomogao sa upasivanjem plastike i lagano smo to zgotovili.
Upalili smo skuter i nesto je nabijalo iz masine,pogotovo na malim okretajima i skuter je tesko palio.
Donio sam staru masinu na kojoj sam klip stavio u GMT i na ovoj isto to napravio i kajla je fulana na ocigled.Paljenje je bilo prerano i zato su se culi udarci iz masine.
Izmjerili kut paljenja i bilo je 25 stupnjeva prije GMT.Postavili kajlu u retard i jos dodatno pobrusili pickup te isprobali u voznji 20,17 i 15 stupnjeva.Na kraju sam postavio 17 stupnjeva kako je i kod originala.
Rolice smo skinuli na 6.3gr,dizna je bila okej,jedino smo iglu spustili za zub i postelali serafic smjese.
Stelanje u sat vremena sa preradom paljenja.
U 21 i 40 odlucili napraviti hard test i otisli na sljeme.Pun gas gore i pun gas dole i Energija je polozila