Malo ću se ažurirati...
Rezultat glasanja je bio Italkit:
Radi dobrosusjedskih odnosa s klipnjačom ubacio sam i Malossi igličasti...
Cilindar je vrhunske kvalitete, stvarno viši nivo, glava mi je neobična, klip je isto vrh, vertex...to što je jedna karika me ne brige imam osjećaj da bi ovo upalilo i bez karike kako je fino izrađeno...iz nekog razloga s brtvama što su došle uz kit squish je 0mm...stoga sam od prešpana izradio distancu 1mm ispod cilindra i sada mi je točno takav squish...
Ispušni adapter točno govori da je restrikcija za rad s morini auspusima i nižim okretajima, skidanjem tog adaptera mogao bi se ušarafiti auspuh za minarelli...da se izvuče nešto iz ovoga morao bih mijenjati radilicu, nardo ili nešto slično za minu, veći karb...
To bi istiskivalo još dosta ulaganja i to a ne znam kada cu opet stići...
Skuter troši u pm...to sam i očekivao s ovim cilindrom i bio sam oke nek troši al danas sutra imam super podlogu za turpiju...al tek kad se osjeti da skoro svaki put kad upalim skuter moram i na benzinsku...
O nekim brojevima ne znam ali vjerojatno nešto oko 6-7l...svakako ne radim puno km s njim pa me nije brige, doslovno napravim oko 100-200km mjesečno i to ljeti samo...zato me i privlači neki mudrace...
Karb je upitao 10 brojeva veću diznu, vjerojatno bih je mogao smanjiti al mala razlika u potrošnji nije vrijedna cijene mog mira u glavi da neće ribati...
Rolice su 6g, federi kvačila žuti a ostalo je isto...federi bi mogli nijansu mekši i getriba je dala svoje, vrijeme je za ugradnju onog primara...
Skuter ide kao base zbog karba i auspuha trenutno, po satu 100-110 cca bez problema na pravcu al ne mučim ga jer je u okretajima bezveze...s getribom bi bio vjerojatno preko 100 u rejs položaju, ne djeluje mi da bi u normalnom položaju išao 100 ni s getribom...