Nadvoznjak je kratka nizbrdica. Sluzi da se na kracoj udaljenosti donesu zakljuci u kojem smjeru postelati skuter do kraja, takodjer neke anomalije se stignu primjetiti tijekom uzbrdice na slabijim masinama. Jer podesavanje priienosa ponekad zna zavrsiti na 80km cistog testiranja... Isto kao sto se koristi uzbrdica za pravilno podesavanje karburatora, jer se to najbolje odradi dok je agregat dobro opterecen.
Zavjetrina je jos jaca stvar od nizbrdice, i u principu bi se trrbalo sprdati s takvim okolnostima, jer je otpor zraka najljuci faktor koji nas sprijecava da jurimo. U zavjetrini skuter ide sa 1/3 gasa jednako kao na fullom, cak sam puno i rekao.
E to stvarno ne mjerimo jer zaista nema smisla.
Zanimljivo je da nikad nisam mjerio top speed u zavjetrini, jer je fakat glupo i nerealno. Ganjat random vozilo na 1m nije ni malo pametno, a osim toga masina nema hladjenja i ima tendenciju oregrijavanja, te puno je teze usporavati u zavjetrini.
A ove nizbridice i povoljan vjetar su ipak realnost, a sva sreca da se top speed razlikuje od ravnice za nekih 6-8gpsa, tako da smo i dalje "visoko"
Ali kratka nizbrdica ti garantira brzinu koju ces postici bez problema ako imas malo "vjetra u ledja".
I poslijednja stavka, postoje mnogi skuteri koji jednkstavno ne idu, da ih bacis niz planinu.
Sto se tice zalijeganja. Ja osobno na motorima zalijezem jer dobivam OSJETNO bolje performanse kad mi zatreba. Ne znam koji sam ono vozio, ali idem 120, zalegnem i hop na 136 s istim otvorim gasa. Mislim da je bio MT03. Ista problematika me muci i na jacim...
Jedino gdje zalijeganje ne igra ulogu je velika vizircina na maxiju, tu si gdje jesi, nema "boostanja" u nuzdi....