04.09.2020 - 25.06.2021 -> 9 predivnih mjeseci rada, želje, volje, suza, prolivenog znoja i prolivene krvi. Odma da se svima zahvalim na pomoći, koji ste mi tu na forumu pomogli maksimalno, sa kojima sam se sprijateljio, i proveo. Hvala vam na ovim mjesecima, hvala vam na svemu. NRG MC3 me naučio puno toga, pogotovo da preokrenem cijeli Piaggio HiPer2Pro mašinu od glave do pete, gdje sam se konačno naučio što je karburator a što termogrupa a bome i način na koji funkcioniraju.
Ne znam jeste li shvatili do sada, ali NRG je prodan danas popodne. Još ne vjerujem, da čovik me nije ništa pita, ni koji auspuh, ni koja termogrupa, ni radilica, ni prijenos ništa, ama baš ništa, samo me zamolio da ga dovezem do Zadra i da ga proba. Provozao ga je 1 kilometar, otiša je sa tmurnog lica, vratija se nasmijan od uha do uha, i bacija pare na sjedalo, i pita gdje da potpiše. I da ide na tehnički odma
Objasnio sam mu neke sitnice, kako da ga pali, kako da ga grije do kretanja pilanja, i to je to. Dao mu kompletnu dokumentaciju što sam imao, izbrojao pare, potpisali kupoprodajni ugovor i to je to. Čovik zasija na MC3 i gasssss... Naime, dao sam mu punu bocu dvotaktola, mjeru kako da radi mješavinu, extra sjedalo i plastiku koja ide oko vilica.
Na satu je bilo 23.444,4 km, što znači da sam prošao ravno 2.000 km od generalke i sklapanja.
Dok sam šeta onih 800 metara do curinog stana, 2 puta je preletija Zadarskim Bulevarom
Hvala još jednom Peri, Matiji i Dariu što su ga došli pogledat i na meet, možda vas na sljedećem dočeka nešto bolje
Hvala Budy_94 na vječnoj pomoći koju je asistirao uživo koliko je znao, Hvala Dario007 na svim provedenim satima u gluho doba noći gdje si mi pomagao o sitnicama. Mislim da ona jedna ispoštovačina sa meeta je bila malo za sav taj trud.
Ne znam što će ga zamijeniti kao 2T prdekalicu, ali blokovi H2O sa slaganjem su već pri kraju
Admin, koji prvi naletiš, može LOCK teme, pa nek bude kako bude.