A gle, nek se izvozas 2 sezone, pogotovo na pedesetici i skines ih. To ti je 300kn po godini za kompletan set guma s montazom. A siguriji si pun k. Takva guma teze proklizuje kada obicne samo okliznu, da se kontrolirati dok ona izgubi kontrolu, usporava taj proces gubljenja kontrole. Jer par puta me poneslo, pa sam u ganjacini KROZ NEPOZNATO naletio na jebeno ulizan sloj asfalta pri neprilagodjenoj brzini, bilo je klizanja, ali onog kad te znoj oblije jer sam.se translatirao za pola metra, a da je bilo neko smetliste, tu nema zaustavljanja kad krene na losoj podlozi, padnes na pod u roku 1 misekunde. Te poludobre gume jedino toleriraju na jako dobrom asfaltu, ali s Bridgestoneom nikad nisam imao prpblema na dobrom asfaltu.
I imao sam proklizavanje zadnje Dunlopice pri sigurnih 90gpsa na Jadranskoj magistrali nedaleko od Sv.Juraja. Iz kraja desne trake, zavrsio sam tik do rizola na lijevoj. Tu sam se refleksno odbio lijevom nogom da se ispravim jer mi nije bilo spasa. Jao kad se sjetim toga... odoh s nozem izrezat prvi Dunlop koji vidim j#bo mu hrist majku, mogu misliti koliko ih je poginulo zbog poluproizvoda. Tu nema prostora za zajebanciju, mozes biti samo debil.
Evo tu ili slicno ovom usjeku jer ih ima vise, trebao sam zavrsit u lijevoj stjeni, znaci najozbiljnije proklizavanje ikada.
Ovdje sam imao to lakse klizadnje s Battlaxom, ali jebiga, nosam vidio znak kojo je 100m prije ima barem jos 5 drugih znakova.
U ovom
Sad to sto ja vozim vec cetvrtu sezonu, to je meni na dusu, ne mogu reci da se mogu naginjati kap s.novom, ali guma i dalje ne klize, ne osjecam nikakvu nelagodu jbt, tu i tamo neki test napravim i svaki put se zacudim kako prednja stara vec 4 sezonu drzi, a generalno nema proklizavanja. Pitam se kad ce postati smetliste kao ostake nakon jedne sezone. A onaj battlax na Elystaru je usao u petu sezonu ako se ne varam jer je to s mog runnera jos, iz prvog seta Bridgestonea kad su tek izasle.
A da imam Michelina, Dunlopa, Savu, Pirellija, pa samo bih razmisljao o tome kada cu staviti neke nove gume jer bi bile opake klizaljke.