Ako ćemo iskreno treba za to dosta novaca skupi dijelovi ali posebno treba znanje za te stvari ako tko ima sredstva i znanja neka se slobodno upusti svaka čast dario007 tebi uvijek skidam kapu obaraš uvijek neke rekorde kemijaš to mi je drago vidit
Malo trujemo temu Dariu al nema veze hahah.
Evo za primjer setup koji ja planiram radit:
TPR86 set:cilindar, radilica 85/44mm, lezajevi c4, semerinzi itd sve = 284€
Polini Evo r02 54€
Kuplung stelajuci Doppler sx86 40€
Remen kev 20€
Karb OKO 28mm 22$
Getriba 15% 50€
Yasuni c21 200€
Fali tu jos dosta sitnica, usis itd itd
Uglavnom 600-700€ ne gine al opet se neke stvari znaju povoljno piknut preko trznice na forumu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E stari moj neide to bas tako
Ti bi slagao tpr na radilicu opet od 100-150€!?
Evo sad cu ja prenjet svoja iskustva,nakon zabijenih 14000kn u tri ljeta
Po meni takav setap nema sta trazit ako radilica nije min 300€,a i svi popratni dijelovi,od lagera pa do najkavalitetnijeg iglicastog
Ovo sve sta mi vozio je jako upitno koliko ce trajat i koliko izdrazat zbog kvalitete dijelova
Da sam malo prije bio pametniji mogao sam odma investirat u radilicu od 3500kn sa dobrim lagerima i bok......to je prvo!!!!!
A onda trpas sta god hoces.....od kita sa 10ks do 20ks
Sa ovom sta mi vozimo je 10000o/m ok,ali preko zaboravi
Samo je pitanje vremena kad ce se moje opet nesto razletit,a mislim da ce prvi lageri fasovat pa radilica i tako po redu
Dobro za sada ipak manje sumnjam u svoju radilicu rito racing jer je jako dobra obrada i polirana klipnjaca nego u druge dijelove,ali opet je to radilica od max 1000kn
Eto samo me zanima koliko ce vozit od Daria007 ovaj setup i koliko ce vozit tvoj bivsi runner,ali u dobrim je rukama i covjek ga cuva i ne ubije pa vjerujem da ce potrajat malo duze
Darac sori na off u temi,ali to je tak
11000o/m je ipak cifra za vrtit tako da cemo vidjet
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk