Kupio sam daily-a od par sto eura.Stanje skutera sam generalno znao,posto sam ga uzeo preko frenda koji zna vlasnika,pa su karte bile otvorene.Kako kaze ona narodna kolko para tolko muzike!
Skuter je 2005.g sa 6900km na satu(naravno to nemrem znat)
Meni je bilo vazno da je rama ravna,da vilica radi dobro i da je koliko toliko na okupu,a ostale stvari cu si srediti jer se nakupilo dijelova.Cak mi ni stanje masine nije bilo bitno.
Ovdje je masina slozena na novo.Ubacen rms set lezaja i semeringa,nova vodena i serijska radilica od piaggia na kojoj je nova klipnjaca,donji i gornji iglicasti i centrirana na stroju.Gore je i dr.evo sa malossi glavom kojem jos ne znam stanje dok ne otvorim termogrupu.
Pa sad da ne kenjam previse bio bi red da ubacim i koju sliku skutera.
Nisam nesto puno slikao i cackao.Za prijevoz skutera sam ponio novu prirubnicu,svjecicu i ulje.Pa sam to spremontirao i dopeljao skuter doma.
U karbu je 64 dizna bez limica i igla na 2.zubu.Ja sam je za ovaj prijevoz digao na 4.zub i davio se iznad pola gasa.
Uglavnom doma je stigao,pa polako krecem u rastavljanje i sredivanje.
Bit ce posla oko njega,sto mehanicki,sto lakirerski.Plastike cu ovih dana raskopat pa proslijedit na krpanje.Onda idu na pripremu i lakiranje.U planu ga je vratit u serijske boje sa bijelim felgama i bijelim centralnim dijelom na podnici.
Eh sad mehanika.Blok nemam u planu dirat,slagat ce se vjerovatno base 70 setup.U steku je malossi sport naturpijan do zla boga,koji je dobio nove karike.Serijska termogrupa na specijali 40.8(ima mozda 1000km) i dr.evo koji je jos upitnog stanja.
Od auspuha imam onog leovincea koji ce vjerovatno ici gore u nekoj od ovih gore kombinacija.Takodjer je i Nardo okacen od klin,pa mozda i on udje u kombinaciju(koju pokusavam izbjeci za daily)
Od stvari koje sam ovako nabrzinu vidio u 23h.Raserafio sam dekl i unutra rat.
Prvi pogled je izgledao ovako nekako:
Dekl s mehanizmom mora drugi,pa ako netko ima nesto za pristojnu cijenu,dogovorit cemo se.Novce uplatim u limburgu mjesecu.
Ventilator imam drugi
Rolice su 5gr kocka edition
Zvono imam drugo,ovo nije plavo nego crno i felsa pol cm
Kuplung nije nikad skinut s polutki i on je u dobrom stanju.Na getribi se nazire crvena tvornicka masa,vjerujem da nije otvarana.
Radilica je bez trunke lufta i sa zdravim zubima.
Semeringe kok moram izbaciti i staviti corteco,jer eto novi kok pusta ko da ga nema.
Filter je serijski,nije nista zdrkano,samo je mester filter opanjkom natiskao unutra.
Nastavak epizode nocne more slijedi narednih dana!
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk