Evo iz moje perspektive, prvo, vozim purejeta i izbijam na autoput, a Dario je bio iza mene mozda tridesetak metara, i dodajemo gas, lik pored mene protutnjao s 20kmh razliie valjda i ode u picku materinu, a ja se zabio iza slepera i cmrljim na nekih 85 gpsa.
Pred kraj autoputa je raspirio gremline i sat mu je izbacio 152kmh. Zatim sno se zamjenili pred ravnicu prije Daxa, Nrg ide jako dobro, sa mnom je naoucao 121kmh ko iz picke, dalje ga nisam gazio jer se nisam mogao bas sagnuti zbog opremetine da ne dobijem reumu.
Nakon toga je probao BB LC. Ima tu zajebancije i treba zivaca da se mrtva serijala dovede pod konac, ide on, ali moze to i bolje.
Zatim sam uzeo Apriliu BB LC 180 i otisao sam za Dariom na ravnicu. Ubio me je u startu, medjuubrzanju i konstantno odlazi i odlazi, danas sam imao manju krajnju nego jucer tako da je ostvario i vecu krajnju jer je Aprilia stala a oj je otisao dalje.
j**** boga isusa sta je ovo, kru ti j**** , pa da uzmem somacu, Dario ce me izbrasnarit. Znaci ja lud, reko j#bo te BB mrtvi kad ti dodje netko laksi i ubije te samo tako.
Zato niti je tjuniram, koju cu picku materinu ista drkarit kad mi ne pomaze niti 70% vise snage.
Pokusali smo se potrkati i sa 40kmh, opet me izubijao bez posustajanja.
Nakon toga ja prelazim na Nrga, skut je ustelan valjda 90% naspram Aprilie koja je na 60%. Nrg jace krece sa mnom, ali dzaba, Dario je laksi i sada me opet izubijao s Apriliom, i to cak malo zesce nego u prvobitnoj situaciji. Gledam i je vjerujem, koja pi*ka materina, koje god skuterce da mi das, pa to kurca ne ide sa mnom, a bogami niti me moze propet. Zavidim vam i nabijem vas na k**ra* koje skuter odnese samo tako. Nikad necu zaboravit novorodjence iz Zagorja sa neosom 50 i auspuhom, a ja s roxom 70 i jeeva ga jedvice stizem, to sam dozivio dosta puta i onda sam se pomirio s tim ogomnim omjerima u gubitcima gdje izvlacim deblji kraj
Nrg i Aprilia su TRENUTNO tu negdje, ali razliciti vozaci prave brutalno velike razlike da je tesko povjerovati kako su to skuteri slicnih performansi.