Dacerovs probao si sa 10150-10200 okretaja.
Danas sam stukao 55km razrade i onda vatra.Trokirao je na 3/4 gasa pa sam spustio glavnu diznu 3br.Vec na tim okretajima se osjetila moc.Igla je skroz potopljena pa nju nisam ni dirao.Dostelao seraf smjese i tako isprobao.To je tu negdje.
Blokirao sam prijenos 3mm sajbicom i ubacio 7.2gr rolice umjesto 6.6gr.
Powerband je brutalno sirok,udarac pocinje od 10soma i ne slabi do 11800.Od 85km/h krene u prevrtavanje i stane na 121km/h na 12800 okretaja.
Ucinio mi se najjaci u rasponu od 10800 do 11200,pa cu gadjati te okretaje.
Za sad sam skinuo 0.3gr i vec je pozivcanio oko 10500rpm.
Odmah su i izlazi porasli za 3-4km/h
Nebi usporedjivao s daxovim jos uvijek nisam u steli pa ne mogu donijeti neki sud.
Nebi stavljao team auspuh,imam c20 doma pa nebum vozio na njemu.Mozda probam iz radoznalosti,al cilj je bio uzeti jaci kit,a ne otici okretajima pretjerano visoko.Trebam skuter koji ce imat uljnu pumpu,vozit na pokusintetiku od 40-45kn i kaj nebum morao prckati svaki cas,a sad je to max maxova kaj se da utrpati,a da bude upotrebljivo za svaki dan.
Svidja mi se sto je zivcan i vise momentan od dr.eva iako to u snazi nije neka spektakularna razlika koja bi se ocekivala(zato kaj je drevo iso ko kuga).Zanima me jos kad podesim sve kako ce bit naspram Racinga sa Nardom koje sam prije vozio.