Blizi mi se godisnji,pa je vrijeme i da Power dode na red.Od kraja sezone kako je nabrzaka postelan nije nista ni dirano.Sad kako je doslo toplije vrijeme oce zatrokirati malo na pun gas od nule.
Moram predihtati phbg-a za kojeg sam kupio dihtunge.U planu je maknuti ovu 21% getribu i staviti gore 7%,jer me pocelo iritirat to zujanje u voznji.
Trebam i malo teze rolice,jer se vrti ko vrag,ali sve u svemu sam prezadovoljan kako skuter ide i kako se ponasa.
Bio je nedavno i Ditek kod mene sa Zipom sa sport pro mk2 i roostom,pa smo se malo iznateravali.Zip odleti 2-3 duzine od nule,pa ga power prestigne iznad 100gps-a.
Iz medjuubrzanja je to tu negdje,recimo da je zip jaci od nule,a power iznad nekih 80km/h.Uglavnom ugodno iznenadjenje za mene,znao sam da Power ide super,ali nisam ocekivao da uopce moze parirati zipu.Svi znamo da zip ide kao sotona,bar oni koji su vidjeli i probali.
Sad kako taj power bude za povremena nateravanja,bude se gore i usis pod 45 slozio i gljiva,jbg C20 sam prodao pa na njega vise ne racunajte.
Gljiva ludara je spremna
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk