Upoznat sam s tim necistocama na teleskopu, mijenjao sam ulje na njemu vec 2x da dobijem zeljenu tvrdocu, i nije bilo nikakvih problema, pogotovo jer su teleskopi jedva izlozeni, ali istraga ce reci svoje.
A sad iskrena tuga
, bas sam razocaran zbog sljedece situacije, a to me je jedino drzalo, samo nek se mogu provozat bez posljedica koje se zovu bol u ledjima na bas ovom skuteru, jebes to sto se francuz kvari, to se "lako" popravi i ides dalje. Fascinantno je kako ima ruzan polozaj sjedenja koji ti doslovno rastema kraljeznicu, recimo na Runneru mi je to nepoznanica. I nek mi netko objasni zasto je Piaggio Zip barem dvostruko udobiji i na njemu nisam imao nikakvih problema do Rijeke i nazad. A ovo je kao najveca i najkomfornija peza.
Pezo nikak da polozi na duge ture. Jucer je bio prvi test od cca 2.5h voznje, nakon sto sam maknuo onaj oslonac za trticu, tako da povecam unutarnji kut nogu koji je bio ispod 90°.. Sinoc sam osjetio onu tipicnu francusku bol u ledjima, znaci kanta rastura i dalje lumbalni dio.
E ovo je bas ozbiljan krc krc u glavi i to me veoma demotivira.
Sve je ono prethodno dobro i pickin dim, ali kad sam ja dosao na red da trpim zajebanu bol, u stanju sam ga ladno uvesti u presu.
Sad bih kao trebao podici sjedalo za bubam 3cm, sto je solidna investicija, i experiment, sto znaci da ne mora biti dobro, a to potencijalno znaci skup sport, i gratis masaza zivaca u toj igri.
Priznajem, umoran sam vec lagano i moj prag tolerancije prema ovom slonovskom izrodu je poceo popustati, trazim utjehu sto mi je dobar do ducana i placa, i recimo kad sam isao po zeljeznu cijev od par metara, lik mi odrezao po 50cm i sve stane kulturno pod sic.