Da, pokoj mu dusi, dobro je bio ufazen. Jedino se cuje auspuh na 7k.
Danas sam trebao flisnuti nakon dugo vremena, tj. cijelu zimu nisam imao apsolutno nikakvu cimalicu.
1. Situacija, ukljucio mobitel, pijem sok iz flase u bidonu, ali prek slamke, pepeljara je tu, cvike na bulji, gledam okolo, i kad odjednom likčina s autom ispred mene zakuje na mjestu, s nekih 40kmh. Bacam naocale, pljujem slamku iz usta, gasim cigaru i uredno je bacam na podnicu jer sam cuo da kamera snima i to pa ti dodje kazna od 3 miljuna, spremam se sjesti na kocnicu refleksno, i zajasim one napaćene samourezujuce ruckice kocnica AJP. Izdigne me na prednji kulturno, a zadnji kotac padne na par cm u stranu u odnosu gdje je bio priie izdizanja.
Gledam situaciju, i frajer retard, kripl i idot u paketu, tehnicki i zdravstveno u picki materini, zabrijao da ce ga auto iz susreta pobrati.
Iskuliram to, ponoseci se na potroseni i prepaceni Bridgestone.
Nakon sat vremena, opusteno idem dalje, i slijedi nekakav S zavoj u nekom kvartu, 30kmh, lijevo laganini, pa deesno i prednji kotac nastavi lijevooo, i ode on u picku materinu, aktivira se desna noga i klepim od podčinu da me jos malo boli noga, jer je to jebena Conversica. Bio sam pod kutem od 89° al dobro je, bolje i to nego pod 90°.....
Zatim sam otisao na tehnicki pregled, ali na privatni kod sebe jer najbolje je radit za sebe, jebes ove tu di mi kaze da mogu proc s Michelinom, kriplovi, bitno da naplati.
I shvatim da guma jebeno drzi kad se vozim ravno, dize na prednji, ali kad sam u nagibu, e tu je vec opasno. Medjutim, asfalt na tom dijelu je kao ogledalo, jedan od pokazatelja ie i ovo sunce, gdje prije moze gledati u sunce negu u tu divnu refleksiju iz asfalta.
Molasica ce sad za 2 mjeseca navrsiti 4 godine, pa j****u sve, nemres se ni 4 godine vozit. Makar, nije to tako ni lose, jer znam za mnoge pacenike kojo su flisnuli zbog gume stare 1 do 2 sezone maxx. a to su neki drugi proizvodjaci u igri jer oni ne daju garanciju od ne padanja.
Evo ovdje se vide tragovi gdje sam kliznuo ko isus