Otisao sam do Vulkanizera. Pokazao, sve jasno. Covjek mi se ispricava, ne zna ni sam kak je sj#bo, pita posto je disk, i hoce platit iz svog dzepa. Rekoh necu iz tvog dzepa jebi mu mater, ako imate kakvo osoguranje daj iz toga i rijesimo tako. Na kraju nema gazde, pa cu vidjet ak se da sta, ak ne zaboli me, ak se sjetim uopce, necu mu cupat iz dzepa jer lik nije antitalent i dugo radi, a i korektan je skroz bez imalo drskosti..
Jer Peza je to, znam kako je mene izjebala, a u stanju sam slozit skuter za obici cijeli svijet.
Ok, jedan cijeli dan je izgubljen na pripremu peze za tehnicki, danas je novi. Vise od pola ovog dana je otislo u k**ra* i jos nisam regao skut.
Naime, isao sam iz steka cupati drugi disk, skini s jednog, oa ponovi to na ovom olus montazu. I tako zbrka strka extremna jebacina najviseg nivoa koja vodi u vrapce za mjesec dana, dodjem na tehnicki i ovaj put ja zaj****. U svoj toj silnoj jebacini, pojma nemam gdje mi je prometna dozvola zavrsila. Jos ovo iskvareno usrano vrijeme, sad si za full zimsku opremu, sad u kisnjaku, sad u kratkim pa trpas u torbice...m pitaj boga gdje je... Ali potraga je u tijeku ce mi je dostaviti.
Jebes disk, samo da se danas obavi rega, jer u extremnom sam kur*u 2 tjedna, dzaba ti motori picke materine neupotrebljive, i tamo neka zamorcad, kad nemas dvokotaca kojeg si prilagodio svojim potrebama.
Ovi sabani nenormalno operiraju i sezona im je za ubrat pare, vjerujem da cu pobrat kaznu zbog musica na viziru, jer jebiga, te musice nisu homologirane pod e9 drzavom i mos ga jebat, naknadno si nadogradio, ali sve se moze ako naknadno upises u CVH kod privatnika i otreses mu par stotina kuna.... Makar su te musice stecene na ilegalan nacin, jer 2 glave po gradu nije za zajebanciju.