Nemam uputsva niti upaljac
Evo ovako, oprostio sam sve grijehe pezi, ubaciti cu upaljac pod sic i dobro... makar cu radje ispuhat bravice i uspricnut silikonskog spreja sto periodicno radim.
Kad sam upalio skuter nakon sto je odlezao malo poslije pranja, skuzio sam da izgubi snagu za vise nego dvostruko, i vidim pali se lampica od injectiona. Odmah sam znao da sam isprskao strujni dzek s miniwashem jer sam ga zavlacio tamo i gdje ne treba, reko treba ovu sol potamanit ionako imam problema s francuskom limarijom.
Desavalo se sljedece:
- lampica se ugasi - masina jako izgubi snagu
- lampica se upali i signalizira da je nesto zaliveno vodom, skuter dobije snagu, ali vecu nego sto sam imao do sada
Stacioniram se i odmah provjerim ECU, i imam sto za vidjeti, dzek je prepun vode. Zaboravio sam da ne smijem prskati ispred cilindra masine jer je ecu postavljen privremeno posto sam saltao mape, i to tako da se voda slije i zadrzava u dzeku.
Isusio i spricnuo sa silikonskim sprejem. Sada skuter vuce bolje nego ikada, tj. ne sjecam se kad je ovako isao
Evo i neka logcina
Dobio je nekakvu cudesnu moc koja probije na 60kmh, bas se cuje na snimci, to nisam jos imao.
Setup:
-DR evo 70 + malossi glava
-ZX duga grana
-Multivar 2000 + 8gr malossi
-Piaggio OEM remen cca 18mm
-Malossi zeleni centralni
-Ditech polutka
-Getriba +25%
-OEM kvacilo, oprugice i zvono
-Pritisak podignut za 0.5bar na 3bar + Malossi ecu Ditech Morini
-TPS, bored 18>20mm
-Serijska radilica,usis,filter zraka.