Ona kratka grana je vrtila i po 1400rpm vise od duge. Nju sam nedavno skinuo, i reko idem malo smanjit snagu i vozit se na moment sa ZX-om. Medjutim luft na radilici se pojavio eksponencijalnom brzinom, protuklo je do ove razine u par stotina km. To jos nisam imao prilike dozivjeti, i ima malo lufta nutra i vanka.
Jos sam vidio da je mikroremen brutalno otegnut, reko ma zamorce ima 10tkm pa zato, ali sad mi je jasno zasto su mu se slova polizala jer je dodirivao blok od lamatanja radilice, i to onak u prekidima, kako je vibriralo...
Provjerio sam skoro svaki detalj i sve je u savrsenom radnom stanju od periferija, preostala mi je termo grupa i radilica... medjutim trokiranje nisam uspio rijesiti, i evo sada mi je jasno, izbacivalo ga je jebacki iz faze
A sto reci za Elistarce kad je islo bolje od Runnera, a mrtvačnica je preteska i jos se pati s vjetrom, plus kad ga natrpam bokte i idemo u dvoje na trip, pa me ponese pun gas cepanja, nema tog tako malog dosjeda i lezaja koji bi to izdrzao, ne treba biti smijesan. Da je minarelli, to bi se pocepalo 3x ranije u sto sam se uvjerio visestruko...
Dobio sam info jos prije par stotina km da masina cudno radi, ali ja sam se brzo navikavao na zvuk, dok danas nisam stajao tocno gdje se zvuk masine glasno i jasno odbija, e onda sam skuzio da je fakat mehanika ugrobarena.
Cisto sumnjam da cu ici na novu radilicu i lezaje, sta ja znam, nije to moj stil, naviko sam da skuterce mora biti za dzabe, a sve ostalo se placa ako se bas mora, naviko sam ovako iz djubreta izvuc neotvaran punoljetan blok i nabit kit gore i odvozit vise nego kad se sve novo stavi na karbosa, naravno, i odvalit tripcinu u stilu novog GS-a sa svim osiguranjia. Iako je ovaj setuo izdrzao najkrace, dobro je to, samo nek je DRevo citav i lako cemo za radilicu i blok...
Downgrade me ne zanima - onaj u radikalno gubitnickom stilu. Generalno sam ostao nepotrosen, neiskidan od sitnica i to je sve dobro. E da, i nitko nije slepao Elistarce, a ono bome jest.
Eee da, jucer sam isao PREKO LAZA, znaci gazio sam Elistarce prek Kasine i onda sam isao malo kroz Moravce prema Zgu, pa se vratio nazad na Mariju Bistricu, i zatim udario prema Grasi. Nedugo nakon Marije Bistrice, testirao sam novu obilaznicu drito do Zaboka 17km punog gasa. I nakon Grase, standardno gasirao do Zga...
Taj Laz je uklet...