U par navrata odvalio slucajno preko 400km.
Jucer i danas smo gasirali u dvoje, u 220km je uklopljen posjet Vinskom Vrhu za vrijeme WRC trke, te vracanje nekim novim valovitim cesticama, te sjurivanje starom rijeckom ko covjek oko 95gpsa da je cijela Peza pocela iskakivati iz putanje. Ide to jos ali imam blokadu okretaja na 9500rpm na ovom setupu, pa se ta blokada raskuca vrlo brzo. A imam je jer ganjam ECO boost performanse, a to sam prptumacio tako da smanjim gorivo na minimum, tako da ga goni iskljucio zrak.
Bio je i Matija pa sam ponesao pivcuge, pecenu prasetinu, domaceg kruha i luka, te sira za nedaj Boze.
Danas je odvaljen djir do Samobora. Testirao speed na ravnom, za nekih 320kg brutto mase na debelom Elystaru, sasvim pristojno. Za ovo izvuc iz pedesetke treba juhe, a potrosnja mi je punog gasa tocno 3.0l u dvoje na tripu.
Prije same WRC trke, odlucio sam otici na benzisku da budem miran i neogranicen s glupostima kao sto su razmisljanja o benziskoj. I nakon tocenja sam dozivio fail. Na davanje kontakta, pumpa goriva se vise ne cuje. Reko dobro je to, najgore je kad se cuje, a ne radi. Maznem je kako to Ivica radi, i ko bog, vozi do slijedeceg gasenja. Vidjet cemo sta se desilo s pumpom, posto vozim dok ne crkne, a ova je odvalila vec i previse, ali sreca je sto se to zalemi i onda nema problema.
I tako sam je u par navrata trebao kucnuti da se pokrene i odvozili Karlovac, i sta ces, danas je lijep dan, a najavili sve neke.lose, jebes intervenciju oko pumpe, nego ju lupi i kreni put Samobora. Dosao tamo, parkirao ko covjek,
i lupio je jos jednom za povratak, koji je bio preko Kerestinca, da se ne guzvam s rajom i da ne udisem smrdljive ispusne plinove oronulih dizelasa.
Bbq rostilj je bio vrhunski u samom centru, sve je ispeceno s nevjerojatnim nivoom socnosti:
I ovaj prizor vise nikada ne bi glumio, da je Gsxr zlatni
Ovako dodjes ko covjek, i ides u majici kratkih rukava BEZ ovih stvari koje zabijes u skuter:
- 2 intergralne kacige
- 1 velika XXL touring moto jakna s protektorima, 1 obicna jakna
- debela trenirka i hoodica
- 3 para rukavica, s tim da su jedne zimske broj 11, ko Jet kaciga skoro
- i jos neke sitnice
- deka za skuter, za nedaj Boze, a dobra je ga sjest na livadi.
*Lupanje pumpom se ne preporucuje. Nego znam tocno zasto se to desilo pa si mogu dozvoliti tu zajebanciju da idem na kraci trip. Inace ekipa udara macolom dok ne doslovno smrvi pumpu i trajeno je deformira. Ovdje je los kontakt nakon gro kilometara ili je potrosen motor u pitanju, oko 30tkm mogu preci pa trebaju reparaciju. Medjutim ja ne izvrsavam pravovremene servise nego tjeram u svrhu saznanavanja i otkrivanja granica dokle ide.
Nesto se moze srediti apgrejdom, ali mi to nije u i teresu istrazivanja, a nesto jednostavno traje 30tkm i trazi intervenciju.