I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...
Citat: Punisher - 04 Prosinac, 2006, 23:31:52Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...ajoj...taj mi je autic u posebno dragom sjećanju doslovno je očajan... moj je stari sa astrom ovo ljeto igrom slučaja udario una cca 30kmh s lijevog boka,taj se autić podigao da desne kotače i kak je leek unutra skrenuo zabije se u bankinu... imao sam slike ,ak mi se bude dalo prebacim sa drugog harda...ono vrata lijeva mu skoro otpala ,udubljeno sve...(nama ogreban branik) toliko o unu
Citat: Tommek - 25 Prosinac, 2006, 12:42:17Citat: Punisher - 04 Prosinac, 2006, 23:31:52Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...ajoj...taj mi je autic u posebno dragom sjećanju doslovno je očajan... moj je stari sa astrom ovo ljeto igrom slučaja udario una cca 30kmh s lijevog boka,taj se autić podigao da desne kotače i kak je leek unutra skrenuo zabije se u bankinu... imao sam slike ,ak mi se bude dalo prebacim sa drugog harda...ono vrata lijeva mu skoro otpala ,udubljeno sve...(nama ogreban branik) toliko o unu Je*iga znam i ja da je očajan i da ga možeš šakom razbiti... ali eto koliko mogu s njim uživati uživam
Golf V 2.0 TDI 140 ks.malo trosi,a ide ko metak Uskoro ga vjerovatno mjenjam za alfu 147 1.9 JTD.isto 140 ks,al dostra bolje ide od golfa a i lkjepsa mi je 3 puta i sportskija .
ono sto znam o alfi/fiatu, sve najgore.toliko primjera, ne mogu nabrojat, samo problemi s tim autima. rijetki su oni zadovoljni, jako rijetki.a i ne vidim razloga ludosti za alfom, taj auto je samo lijep. a ako je to sve sto nudi, onda fala ali ne...nema do TDI-a i CTDI-a
Citat: roby44 - 06 Veljača, 2007, 23:36:26ono sto znam o alfi/fiatu, sve najgore.toliko primjera, ne mogu nabrojat, samo problemi s tim autima. rijetki su oni zadovoljni, jako rijetki.a i ne vidim razloga ludosti za alfom, taj auto je samo lijep. a ako je to sve sto nudi, onda fala ali ne...nema do TDI-a i CTDI-a Je, pogotovo sa našin gorivom...