Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 82 Gostiju pregledava ovu temu.
Je, al neznaju svi da su common rail diesel motori VW grupe najosjetljivijeg dizajna na loše gorivo...
Ali nema svak tifon ili OMV pri ruci... Pitaj Zadrane...
Vozim C 5, cca. 55-60.000 Km/godišnje
Citat: Punisher - 04 Prosinac, 2006, 23:31:52Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...ajoj...taj mi je autic u posebno dragom sjećanju doslovno je očajan... moj je stari sa astrom ovo ljeto igrom slučaja udario una cca 30kmh s lijevog boka,taj se autić podigao da desne kotače i kak je leek unutra skrenuo zabije se u bankinu... imao sam slike ,ak mi se bude dalo prebacim sa drugog harda...ono vrata lijeva mu skoro otpala ,udubljeno sve...(nama ogreban branik) toliko o unu
Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...
Citat: Tommek - 25 Prosinac, 2006, 12:42:17Citat: Punisher - 04 Prosinac, 2006, 23:31:52Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...ajoj...taj mi je autic u posebno dragom sjećanju doslovno je očajan... moj je stari sa astrom ovo ljeto igrom slučaja udario una cca 30kmh s lijevog boka,taj se autić podigao da desne kotače i kak je leek unutra skrenuo zabije se u bankinu... imao sam slike ,ak mi se bude dalo prebacim sa drugog harda...ono vrata lijeva mu skoro otpala ,udubljeno sve...(nama ogreban branik) toliko o unu Uno je jadan kad je u pitanju sudar, ali to je Uno 1.0 i.e. koji radi probleme na semaforu i modernim gradskim kompaktima Shevinko r4 je zakon, frend ga ima, naginje se ko lud! Mislimo stavit 1.4 turbo motor iz r5 ako budemo imali para Usput, vozin golf 2 1.6TD
Citat: veliki - 04 Ožujak, 2007, 19:32:25Citat: Tommek - 25 Prosinac, 2006, 12:42:17Citat: Punisher - 04 Prosinac, 2006, 23:31:52Dok nisam imao skuter ali i sada povremeno vozim tatin fiat uno - 1.0i.e... lud mali autić...Prije nekih god. dana otišao mu poklopac od filtera zraka i nikako ga nać... meni dopizdilo i stavio mu gljivu... sad se čuje ko blesav... da vidite samo kako se ljudi okreću misleći da doljeće mašina -neprocjenjivo... (a za sve ostalo tu je MasterCard )...ajoj...taj mi je autic u posebno dragom sjećanju doslovno je očajan... moj je stari sa astrom ovo ljeto igrom slučaja udario una cca 30kmh s lijevog boka,taj se autić podigao da desne kotače i kak je leek unutra skrenuo zabije se u bankinu... imao sam slike ,ak mi se bude dalo prebacim sa drugog harda...ono vrata lijeva mu skoro otpala ,udubljeno sve...(nama ogreban branik) toliko o unu Uno je jadan kad je u pitanju sudar, ali to je Uno 1.0 i.e. koji radi probleme na semaforu i modernim gradskim kompaktima Shevinko r4 je zakon, frend ga ima, naginje se ko lud! Mislimo stavit 1.4 turbo motor iz r5 ako budemo imali para Usput, vozin golf 2 1.6TDKako to misliš da redi probleme na semaforu
Danas sam vozio novog novcatog Golfa 2.0 TDI 4MOTION, ima 100 km na pokazivaču a čim dodaš gas poleti , još samo da je moj.... :'(
Citat: john_wayne - 06 Ožujak, 2007, 12:58:20Danas sam vozio novog novcatog Golfa 2.0 TDI 4MOTION, ima 100 km na pokazivaču a čim dodaš gas poleti , još samo da je moj.... :'(pa ok je taj golfič, al kod svakog 4x4 ti se gubi dio snage naprijenos, ja sam vozio isti taj al s prednjim pogonom, frend mi dao da mu vozim od starog golf 2.0 tdi 140il 150 ks, jako ljepo povuče, još kad ga stisneš dolsovce do dakske...