Namjerim se, pobrusim plastike u fino sa 1.000 brusnim, odradim sve kako treba u tih 1 sat, još extra 2 sata odradim pripremu terena za farbanje, itd itd.. krenem farbati i zariba mi kompresor ... tu dole na slici se vidi što sam sve odradio sa kompresorom dok je zacvikao ...
Jednostavno sam se
ohladio od SR 150 ovoga i ako ga tko želi kupiti kompletnog sa urednim papirima, u temi hvala Bogu imate sve detalje, ostalo vam je samo pofarbati plastike koje mogu i ja "jednom" odraditi ako otkupite skuter, jer sam sa parama od SR htio uzet novi kompresor pa eto...
Znam da ne mogu tražiti neku veću lovu, nit ću ikad dobiti do sad uloženih 3.200 eura, no iskreno se nadam barem 2.000 eura i to je cijena za vas forumske članove. molim vas, spasite me, i moju psihu, otkupite mi skuter, upalite je i vozite se u odličnoj i restauriranoj vozilici.
Sa SR150 idu svi dijelovi koje imam ili nisu na skuteru, od Oversize diska, dodanoj dvoklipnoj čeljusti Brembo, dodatne felge, SR50 vilice, dva sata, sve žive plastike i dijelove i ostali dijelovi koje imam a nisu spominjani na forumu. Ovog trenutka fali samo akumulator jer je prebačen na drugi skuter.
U Pleše je još naručen novi SR50 (noviji Piaggio airbox) tako da bi se mogli dogovoriti i za njega ako ga želite u buildu
Po dogovoru vam mogu dostaviti skuter sa svim dijelovima bilo gdje u Hrvatskoj ili Sloveniji.