Pustili me popodne doma, nema lomova i unutrašnjih krvarenja i bla bla šta ih je brinulo u takvim situacijama...ali, ali, nije sve baš u redu...kažu da su mi, citiram: "L1 na L2 u odnosu na L3 pomaknuti 3mm"
Laički rečeno razmaknuli su mi se kralješci u lumbalnom dijelu...uglavnom da je bio samo malo jači udarac evo me u kolicima rest of my life...danas slavim još jedan od rođendana...nažalost bilo ih je više...
Ajde da pojasnim šta se dogodilo, vozim se u firmu, na semaforu vidim taj clio iza, krenem i imam 300-400m do firme, pogledam u retrovizor i clio iza mene 20-30m, kočim, brzina ni 10 kmh,skrečem i u tom trenu katapult ali junački, ko u filmovima...Tip se nekud zagledao i spičio me z guza sa oko 60-70 km/h bez kočenja.
Kažu svjedoci da sam napravio salto unatrag i pao iza auta na leđa i tresnuo glavom da su pomislili da sam gotov...
Sad kad pogledam moglo je biti svašta
Idemo dalje...evo hitne za minutu,dvije, a kak je svijet u nekim situacijama jako mali, hitnu vozi moj frend inače luđak na cesti u privatnom životu i višetruki prvak u motociklizmu u više kategorija...kak je vožnja do Rebra izgledala meni zagurtnanom za onu dasku to nemogu opisati...reko sam mu kasnije da me više nikad neče voziti, radije krepam odmah...
Evo to je to ugrubo to za danas, sve boli u 3 pm ali i to če proči, bitno da je živa glava na ramenima...i momci, nikud pa ni do dučana 50m iza čoška bez kacige.