I na kraju kad se sve zbroji i oduzme, kad si 4 sata bio pod skuterom, i nisi odustajao. Dobro jednom jesi, otišao si i jos si ga mislio bacit u smeće, dođeš do kompa i padne ti fiks ideja, i vratiš se nazad, raskasapiš struju, skuzis da je do jedne zelene koja vodi do brave i sjetis se corectorovih riječi " brava mora biti na on" kad spojis namotaje na struju.. i j****, ti... onda sve proradilo. I onda namotaji su nešto zezali, skinio, stavio stare moje, sve radi. proradio. plakao sam od sreće. i da, kajla mi je pala nekih 10 puta, i isto toliko sam stavljao magnet na radilicu hahahahaha... j**** ti. ovako umoran i sjeban, evo pišem ovo, i mogu vam reći da koliko sam god bio isprovociran, ljut, bijesan, nadrkan, ljut, iskopleksiran što ne mogu srediti struju, poslije, kad sam ga provozao u onih 50-100 metara bez trokiranja, sa punom snagom gdje me digao na zadnji, mogu vam reći da se sav trud isplatio... Dario, hvala ti još jednom ovim putem što si me trpio, smijao samnom i razbijao glavu radi mojih početničkih pogrešaka. Čoviku već dugujem ispoštovačinu u restoranu 2x...
Skuter je spremljen, ja gasim sve, idem se rastopit na krevetu