Dr Evo se vozio jedno vrijeme na stock prijenosu dok sam čekao rolice za topov variomat.
Dobivena je sljedeća krajnja sa cijelim stock prijenosom osim centralne (žute malojzi).
Remen yamahin na 16,00mm.
Stigle mi tecnium 7.5 i 8g rolice i tada sam bio poprilicno siguran da cu ustelati prijenos sa novim topovim variomatom ali naravno ne može sve poci za rukom-->ukratko pre lagane rolice.
Nije mi se placala postarina za nove rolice pa sam naručio u ineja 9.5g rolice. Imali su samo rms na stanju pa sam uzeo čisto za probu, cijena je bila 54kn.
free photo uploading websitesMontažom topovog variomata sa 9.5g rolicama skuter napokon postaje vozljiv. Prevrtava i dalje malo, pogotovo u startu ali može se voziti. Remen je ostao yamahin (16,00mm) i centralna također malojzi žuta. Isprobana je i bijela opruga ali s njom je pre osjetna rupa u ubrzanju na nekih cca 50kmh. Za sada su karb i auspuh stock. Sa navedenim setupom postignuta je malo veća krajnja i dosta bolje ubrzanje od 0-60. Mislim da bi mi dobro došle 10g rolice, razmišljam se da bi mozda smanjile prevrtavanje u startu.
E i da se zahvalim poggialiu na dijeljenju iskustva.
P.S. Mjerenja brzine su na istoj cesti u skoro istim uvjetima odrađene u ful ušiljenom (sagnutom) moodeu.