Ako remenica previse klopoce moglo bi biti dar mara. Ja sam uspio razvalit novu malossi, iza toga sam vozio polini krace vrijeme pa sam se vratio na serijsku i uspjela je stradati jedna serijska, ssrijska je stradala tako da je na onom zavoju pin produzio ravno poceo si odradjivat linearu
Dosta sam toga uspio sahranit na minarelliju. Ajde da izbacim iz glave nabrzaka:
- dosjed radilicr do variomata
- nov topov vario nakon 4500km, bronca se brutalno, al ne obicno, razvalila u jajasti oblik samo odjednom
- multici i klizaci, moras klizace mijenjati vrlo cesto, cini mi se 2000km plafon , sreca bilo polinijevih za 15kn
- kevlar reeovito puko na 5tkm, al to je normno, ali mi je raskinuo nov special u 50km, stavis kevlar opet 5tkm vozis
- razvalio se dosjed primara u poklopcu getribe
- razvalile se 2 pomicne polutke, linearna nova malossi nedugo, i obicna
Kod ovih krsoloma je uvijek bilo isto. Sve se stelalo svako malo i dotjerivalo, sve lijepo uredno i samo ti zvekne u jednoj voznjici, ne vjerujes kak se odjednom ta mehanika razvali.
Dosta je tu i kilometara u igri, brijem oko 50tkm, sve sa 70ccm. S obzirom na km i sretup koji je uvijek morao biti ljut, nije to tako ni lose, makar sam dozivio preporod s piaggiom. Par puta mi je pobjegao rox iz oglasa, inace sam imao neki plan