Evo ovako, posto mi treba dosta vremena da sve saberem u vezi ovog Runnera, nastaviti cu barem od danasnje situacije, pa cu ostatak dopuniti.
Gilera Runner Purejet, setup je sljedeci:
- Drevo70 s polini glavom, svijecice koje koristim su Sagem rtc72l po 11kn i mijenjam preventivno svakih 3000km.
- polini plasticna casica koja je dublja od serijske, jer u nju ide feder i mali klipic koji omogucava veci pritisak goriva (vise goriva u cilindru), ta casica kosta oko 80kn
- mikroremenje mijenjam svakih 10tkm i vadim van u vrlo dobrom stanju
- malossi multivar 2000, samo serijske rolice 7.5gr koristim godinama i razbusujem ih po potrebi, obicno sam na 7.3gr
- ventilator sam zaljepio za krunu od kurble, tako da mi nikada ne odlazi niti na jednom skuteru, zaljepio sam s epoxy ljepilom
- remenje koje koristim je Mitsuboshi 811x18.5mm
- ljubicasti centralni
- malossi crne oprugice na kvacilu
- malossi wingbell zvono
- serijski piaggio primar 7% duzi
- deklo je od Derbija gp1 racing
- bendixu je pobrusen ostri rub da ne dere remen, i ispoliran je tamo gdje dodiruje remen = osjeti dulji vijek remena
- auspuh je Leovince GP s dugom granom
- TPS sam razbusio na 20mm s originalne mjere 18mm
- malossi vl16 usis imam, dobio jako jeftino i nesto sitno se mozda osjeti (istovremeno sam ubacio i dr evo pa ne znam)
- spuzva filtera zraka je polini, rijedja DL
od ostalog,
- vxr vilice i hipenol 80w i spustene su za 15mm
- zadnji amortizer od postanskog Libertija koji je duzi da kompenziram rast zbog vxr vilica
- vxr prednja celjust i opleteni lajtung
- podesavajuce ruckice
- led kratko svjetlo, led rasvjeta instrument table, mogucnost istovremenog kratkog i dugog svjetla, blic
- lcd multimetar s 5 funkcija (vrijeme, sekunde, temp. motora pored analognog originalnog koji je u funkciji, vanjska temp, voltmetar)
- lcd brojac okretaja motora
- elektronska blokada motora na 45kmh
- 12V uticnica za upaljac
- vxr kiler s ventilatorom
- doradjena posuda vodem premjesten je gornji pipac za preljevanje u posudu tako da ne curi kroz cep antifriz
Nakotilo se dosta tih gluposti u 4 godine, ali evo, sve funkcionira bez greske, ja nikad zadovoljniji.
Nakon voznje do Grcke, ostao sam bez guma, jos sam se malo tako vozio po Zagrebu dok mi nije iskocio balon i sada cekam nove gume, narucio sam ponovno Bridgestone, ovaj put opet Battlax SC01 s tim da sam uzeo zadnju Reinforced, pa reko da probam i to.
Runnera nisam oprao od Grcke, samo sam splahnuo s vodom, tako da ce trenutne slike pricekati, ali evo prikaz trenutnog stanja na kilometar satu
Planiram jos neki opaki trip s Runnerom, tako se planiram malo poigrati sa sljedecim stvarima, a i nisam dugo ista serafio pa cu to s gustom urediti.
- nabaviti novi malossi special remen i isprobati to
- staviti novi mikroremen
- ugraditi ditech linearnu remenicu
- izmjeniti ulje u prednjim vilicama
- izmjeniti prednji disk koji je spaljen i istrosen od zaletavanja pred semafore, usput staviti nove plocice iako ove imaju 50% mesa
- staviti nove gume, balansirati ih
- staviti novu svijecicu
- uliti ulje do cepa
i onda otici potrositi zadnju gumu u nekoliko dana