Meni je bitno jer imam prpblema sa struganjem remena od bendix, tako da bi zbog tog faktora isao na duzu getribu od potrebne. A ovo bio remen vise ili nize, pomeno je to isto jer sam senavozao na makalcu kao da on zna di je
PS netko mi je izgleda bacio lojtre u smece, htio jucer zaserafiti konstrukciju, kad ono nestalo materijala
Danas odradio hard test, iskoristio ovu juzinu kao povokjan vjetar, i na ravnomsam uspio nakucati 105gpsa, s koferom,dekom, i nemogucim sakrivanjem uza vizira. Drzi 100-102 gpsa od Gorice do Zga bez problema. Prema tamo sam imao 88,90gpsa jer mi je puhao vjetar u nepovjnom smjeru.
Priie toga otisao do SVesveta na autocestu raspiriti greine, tu sam isaoi preko 105gpsa, zatim nazad do Gorice okolo, pa preko Kvatrica direktno na Sljeme.
E na Sljemenu je sve krenulo nizbrdo. Prvo mi je vjetar puhnuo pretovareno jebeno Elistarce pa je palo kao krme na istu foru kao i Runner 2x. Ovaj put sam se skulirao pa nisam htio saviti vilice.
Zatim sam prilikom spusta,neposredno prije onog jakog lijevog zavoja nakon vidikovca, pogodio takvu septicku jamu da nisam znao za sebe, a iza toga sam cuo lupkanje kofera,mislio sam da je otvoren,medjutim on je se kotrljao ni jebenu cestu bog mu materj#boi Sljemnskoj grobarskoj cesti. Stavio koferce i pici dalje, na iducoj laksoj grabici, opet mi ispalo koferce, medjutim ovaj put me pogodilo u ledja i sva sreca pa sam uhvatio nekako rukomne vodeci racuna o tome sto sam u zavoju, jer za nas okorjele skuterase je skuter na prvom mjestu.
Na kraju sam ga stavio medji noge i udri po gasu. Pukao je dio u koferu koji ga zakljuca u platformu od jebene rupcage.