Veceras cu malo testirati svjetlo kako spada, mislim da cu si dodati jos jedno cisto radi preseravanja, ili mozda ipak zbog neke ganjacine po noci
Testirao putnu brzinu, i Elystar ide opasno s 3gradske litre cijedjenja, 95gpsa drzim na ravnom, kad prilegnem onda napuca 100,102gpsa, e tu vec dolazim do praga gdje treba drasticno smanjivati povrsinu prednjeg kraja, ili pak povecavati snagu.
Sad me kopka sta bi bilo da ovu masinu priserafim na Nrg mc3, ili Runnera, oba donose benefite zbog manjeg otpora zraku, a Mc3 pogotovo.
Mislim da purejetu najvise odgovaraju sto nizi tajminzi, a to cu definitivno potvrditi kada stavimna Runnera jos duzu getribu jer on ima vise tajminge.
Pre pre pre pre zadovoljan apgrejdom, kao da sam kupio novi skuter, jos ubacio to svjetlo jer nisam nista vidio s originalom tako da sam kompletan.
E da, ali remen mi je potokaren ispod 18mm, jer sam ostavio bendix dok nisam imao getribu, s obzirom na moje standarde (barem 80gpsa) ovo je i vise nego dovoljno, i nadmasilo je moja ocekivanja.
Spustio sam pritisak goriva s 3.5 na 3 bara, to je par deci manje, ionako je smjesa bila prebogata, i sada samo u minuti ustekam ecu sa jacom ili slabijom mapom, zapravo imam 3mape, ali sa najslabijom ide kao 50ccm i necu forsirsti presiromasnu smjesu, testirati cu razlike, ali to bi trebalo biti par deci, a razlika u performansama je osjetna.