Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Gle da se razumijemo.Ja pricam o zx-u koji su se radili do prije nekoliko godina a koji nemaju veze sa ovim danasnjim
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ja probao jedan zx prosle godine i razlika je naspram mog dosta velika a to bi kao trebao bit isti auspuh ali dobro necu vise pametovat da se gospodin vasso123 nebi opet poceo pjenit da se pravim pametan.Ja jos uvjek tvrdim da ne samo zx-ovi nego i hrpa drugih auspuha sa godinama kako se trziste povecava tvornica ide vise na kolicinu proizvedenih a ne na kvalitetu proizvoda.Al to je normalno i mi tu nis nemozemo.Jedina prava roba su stvarni handmaid auspusi kao sto su jollymoto ili cristofolini itd. koji se rade vecinom samo po naruđbi, a to i bome kosta,a opet nemoraq znacit da ce se s njima izvlacit maksimum iz masine.Sve je to lutrija.
A ja sam tada razmisljao isto ko i ti da su svi auspusi vise manje isti jer sluze istoj svrhi.Skines jedan auspuh stavis drugi i pali i vozi.E to bas tak i nejde
Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidja
Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 12:10:10Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidjaZnaš možda gdje su blokade jer mi je taj auspuh na skuteru a nisam skinuo blokada i opet dođe brzo preko devedeset na sat
Citat: dino gp1 - 20 Kolovoz, 2008, 14:05:06Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 12:10:10Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidjaZnaš možda gdje su blokade jer mi je taj auspuh na skuteru a nisam skinuo blokada i opet dođe brzo preko devedeset na sat jel ovo neka zajeb..il sta
ljudi ba dosta svadjanja ..ja lijepo pitam da znam jer mogu vratit yasunija komotno i uzet npr stage 6 pro ..ali me zanima koji je od ta dva bolji ?? zvuk,prefomsne ??
malo off: danas me razocaralo Fly kvacilo ...imo sam bijele opruge i ljubicasti centralni,6.1 rolne..stavim one zute oprugice iz malossi pakiranja za fly ...i motor krece na samo 300-400 obrtaja vise..sa bijelim je kreto na 4400 sad sa zutim krece na 4700-4800(ostala rupa u startu)...a kad stavim npr 6 grama rolne onda se motor prevratava ...tak da dajem minus za fly jedan veliki..i kad bude ko uzimo kvacilo novo ,niposto fly nego deltu odma...fly bacanje para...nije kao serijsko kvacilo,stavis zute oprugice i krece sa 5500....tako da minus samo jedan
A rs70
Ja imam Yasuni R,a frend Technigas RS 70...meni je spuh ko i prvog dana,nigdje ne slini ni nista slicno,a frendu je cijeli prigusivac u banani,potamnio je i poceo slinit po svuda,technigas je ok spuh,ali prigusivac je jako lose rjesen
Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 19:46:44Ja imam Yasuni R,a frend Technigas RS 70...meni je spuh ko i prvog dana,nigdje ne slini ni nista slicno,a frendu je cijeli prigusivac u banani,potamnio je i poceo slinit po svuda,technigas je ok spuh,ali prigusivac je jako lose rjesenkolko se sjecam ti to vozis bez kita i imas 5.9g rolicekoje jos imas dijelove? koji federi za kvacilo? dal imas centralni? koja dizna?