Pa du%u017Ei je da, bojim se da bi bio predug
16:40=1:3.20
13:42=1:2.50
Drugi tjedan otvaram getribu da vidim kuda i %u0161ta a i dr evo bi trebao sti%u0107i
Daj lijepo pobroji sve zupce u getribi, pa da se to uvrsti u getriba kalkulator i dobijes produzenje u %. Neboj se za Hondu, ona ima veoma kratku getribu, tu bi ti igralo i 35% bez problema, ako si laksi i nizi.
Moguce je ovo glede pripasavanje getribe sa Peugeota, u tom slucaju obavezno gledas LC getribu jer je dosta duza, cini mi se 20% od AC vetribe, uglavnom jako je velika razlika.
Eto ja sam ti zivi primjer, imao sam AC masinu, i stavio sam LC cilindar, i kasnije dodao i LC getribu. 50ccm to ne osjeti, nista drasticno glede gubitaka, samo.benefiti dolaze do izrazaja. Suhi je stavljao cak i Malossi produzenje koje je 4, 5 % duze od LC na 50ccm i guralo ga je, a ak si tezi i krupniji onda zaboravi na to jer te nece izgurat nikad.
Zanimljiv projekt i masinu radis, te Hondice su uvijek bile vesele i super su skuteri, jedina mana ajmo rec, je ta prekratka getriba i super sto si se odvazio na produljenje finalnog prijenosa.
Sto se tice CDI-a, honda koristi 4 zice, a Peugeot 5, makar ima i Peugeot s 4 kao i Honda. To bi moralo pasati, jer je peta zica u sredini. Kazi mi koje boje zica idu u Hondin CDI, ali moras reci gdje tocno koja ide, u koji kut, pa cu ti reci za situaciju.