Pajo:kakva je ta osram blue vision zarulja,kolika je cijena i kako svijetli,jel slična xenonu?
ja sam sada kad vec skidam kupio novu osram zarulju kao serijsku da budem siguran da nece pregoriti iako to nista ne znaci,al za 30 i nes kuna koliko kosta nece cijeli svijet propasti...a za tu zarulju prvi puta cujem
danco00:sve je bilo dobro ugrađeno,i ona kutijica zavezana da ne mrda(nmg se sad sjetiti da me jebes kao se to zove al znas na sta mislim),ne znam stvarno ovo sam ja vidio samo kod mene,tko zna mozda je stvarno do xenona...ako se odlučim ponovno za xenon onda cu ga preko tebe uzeti
Ma ne znam onda zbilja...vjerojatno je zbilja do xenona, jer velim ti, jer kod mene i na ostalim motorima koje sam naveo je sve ok! Mada je kod prijatelja na CBRki xenon nakon godinu dana počel rikavat, jako mu je dugo trebalo da se na puni, i u vožnji je znao blinkat i slično...tak da je lako moguče da te baš xenon jebe!
Ne hvalim ja xenon, ali više ne znam kak bi se naviknul na običnu žarulju, jer kad sam sa Aeroxa prešel na VXR-a, čudil sam se svjetlu ko malo dijete, kak ima dobar far, i sad kad sam stavil xenon na kratko i uključim dugo skužim da dugo svijetli manje od kratkog, misim svijetli u visinu ali osvjetljenje je duplo slabije...zato mi je xenon odličan.