E Pralas, daj mi reci si vozil ti VXR 200? Kakva je razlika naspram tvog VX-a? Mislim na VXR-a 2007.godište pa na dalje. I kolko te košta registracija za VX-a? I koliko realno vrijedi novca VX a kolko VXR, od 06godišta na +... Ti dosta pratiš te Runnere sad
vozio sam jos prije,ukratko uzmi vxr-a i ne razmisljaj puno,kakav vx i pi*darije da imam položenu vecu kategoriju ne bi ga nikad kupio!
danas sam bas napravio oko 250 km,ja na svom vx-u sa multivarom a lega na svom vxr-u serijskom samo sa Deakom(imas na slikama gore) i nemam sanse nikakve,pojede me ko za doručak,ispada da je vxr jaci samo 4ks,ali u praksi to ispada malten ne da je duplo jaci...
i kod obilaženja on samo po gasu a ja bas i ne,moram dobro procjeniti prostor i sve jer sam danas u skare uletio jer skuter nije imo jebene snage,poslije 80 kmh treba paziti kod obilazenja...
dobar je vx i ide fino,ali kad se vozis sa vxr-om onda vidis da ne ide bas,iako za po gradu i to stvarno on fino vuce i sve ali nije to to...
za regu nezz tocno,900-1000 kn tak nes...
a sto se tice cijene,pa ajmo reci vx 2007.g se u odličnom stanju moze naci za 12 000 kn,iako bi na tvom mjestu uzeo onog vx-a za 10 000kn jer to ne da se isplati nego je jebena prilika,slozis masinu 200 i opet si u plusu,registracija manja i sve a taj skuter je sigurno ko nov!