cilindar i klip,bregastu,getribu i dekompresor sam uzeo od člana alfist159 iz Zadra...
karb walbro sam uzeo od člana bigfan,ostali dijelovi su novi i neke sam narucio iz piaggio servisa a neke sa scooter centra...
grale ne znam koliko me ispalo jer sam kupovao u kompletu,a brtve su naručene sa drugim dijelovima sa SC-a tako da nezz točno,jedino ako se ne varam uljna karika je oko 110 čuna bila...
steef:ne brini,ja u 4t ne diram nista to je jedina sreća.jer bi inace bilo belaja i stalnog tuniranja,ovo sad kad se napravi je gotovo nema se tu sta vise prčkati za mene i previse,ja sam tu da obavim samo klasične servise tipa role,remen,centralni,ulje,filter itd. a ovo sto se tiče unutar masine dam jedino gumenom da čačka jer ostalima ne vjerujem hahah
iako sad od kad sam dobio vozačku uopće ne razmisljam o skuteru haha,nezz ni ja sta mi je,otkrio sam čari auta,da mi je netko rekao da ce se to dogoditi reko bi mu da se zajebava,tako da ne vjerujem da cu bas puno kilometara okrenuti sljedeće godine,ako bude 5 tis bit ce dobro,malo za izgustat se hehe
sad jos ovaj meet preko vikenda malo se provozati,nakon toga parkira se skuter u garazu i ceka proljeće.