Eto prezivio ja svoj prvi udarac u bok automobila:)
vrijeme-cca 16.10
mjesto: Rijeka, kod vatrogasaca tj preko puta zeljeznicke...
a sta je bilo...
pa vozio se ja uredno po desnoj traci, kad sam primjetio nekog kako se ukljucuje u promet izlazeci sa izlaza vatrogasaca u smjeru mlake (u tom sam smjeru i ja isao). i sta bi sljedece, tip se prvo baci u lijevu traku i pocinje usporavati, bmw u lijevoj traci mu trubi i najvjerovatnije psuje sve po spisku, a kad ovaj isti sto se prebacio iz lijeve odjednom skrece u desnu da bi se parkirao sa strane i to nosom prvo, 5 metara ispred mene. sjeo na kocnice ko budala (xciting dobro drzi pravac pri naglom kocenju), ali bilo je kasno, tj bio sam preblizu i zavrsio u njegovim zadnjim vratima...lagano poskoknuo na napred i desno i zavrsio pored skutera. tip izasao van i kaze mi, pa sta to radis, sta ne pazis, doslo mi da ga odmah kacigom po glavi. decko u bmw-u stao sa strane i ponudio se kao svjedok (bravo, ima dobrih ljudi), ali buduci da zuri pusito vizitku i ispsovao tipa koji se skrivio sudar i rekao mu da je on kriv za sve, naravno:) bilo jos par svjedoka sa strane koji su govorili isto, ali tip tupi d aje on u pravu i da ne zeli priznati krivicu na osiguranju. Mobitel u ruke i razgovaram sa policijom koji mi govore da ce stici kad stignu. sklonili skuter i auto sa strane i cekam cekam i cekam, palim cigaretu za cigaretom. nakon nekih cca 50-tak minuta staje policijski kombi, ali kazu nama smjena zavrsava, samo nas poslao sef da vidimo u cemu je stvar. objasnjavamo mu u cemu je stvar i policajac govori tipu d aje kriv cak i po njegovoj verziji (samo sam lagano skrenuo u lijevo da bih se uparkirao, cak sam imao i desni zmigavac upaljen). Policeman pita ponovo, treba li slati kolege iz druge smjene i napominje covjeku da ce ga izlazak policije kostati 1000 kn. tip pristaje ici na osiguranje, pa cemo to fino sutra obaviti i vidjeti kako ce dalje ici stvari. Uglavnom, stradale plastike, retrovizori, pa jos malo plastike. izlilo se nesto benzina na cestu jer je motor i dalje radio kad je pao (a ja to iz prve bas i nisam primjetio). da li je kotac pretrpio kakvo ostecenje cemo vidjeti sutra. bacim koju sliku kad najdem kabel od mobitela.