I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
kad mi nije pistolj pri ruci zavarim sipku za zvono drzim je i odvrnem a variomat ubacim u onu rupicu i zakoci ga i sve se lako odvrce
Ako se tolko bojis xD Ostavi ga doma ili ga pokrij nekim granama da ti ga niko ne vidi
imas kod auto krese,svakakvih zaebancija sto se tice zastite skuta,pa skocis do tamo i vidis,ako nemaju u trgovini trenutno,imaju katalog od rms-a za 2011,pa biraj sta ti srce hoce
neznam samo šta je toliko smiješno u tvom odgovoru...e baš ovih dana idem do autokreše radi par stvari za skut pa ću pogledat i to! hvala na odg Tomo
ja bio jucer naisao,ovako bez veze da vidim sta ima i vidio sam bas to sto tebi treba da ima dosta artikala,ali to je u prodavaonici u vk,ne znam za kod tebe
Vjerovatno ima i tu. Neznam koja im je glavna poslovnica, ali sigurno imaju iste artikle u cijeloj hrvatskoj.
pa gdje bi bila nego u zg,nije sigurno u teslicima,haha
hmm, Split, Rijeka, Osijek...Vinkovci! Nije Zagreb centar svita. hehehe
nije centar svita, al za mene je zagreb hrvatska,mi ostali tu u istocnoj slavoniji mi imamo pusenje,sto se tice svega
Meni je ovo nedjelotvorno osim ako zelis sprijecit da ti neki klinac ga srusi s nogare Ovo je donekle ok
e luis,ae molim te kad budes iso da autokrese,pa pitaj jel imaju clanovi HAK popuste na sve njihovove proizvode,pa javi ak ti nije bed,jer bio sam cito u nekom casopisu jos prije,pa neznam jel jos traje.
ej kolega, bio sam prekjučer kod njih... Ali lako se može nazvat tamo i priupitat. =)
naj jaca je ona sajla ispod sica,to je bilo na starijim speed fightovima, neznam dali ima na novijima,gurnes kljuc izvuces sajlu omotas ju oko bandere ili vec cega hoces zakljucas i milina