Evo Kiza, ja ti kazem da ce ti samo radi ove izjave Zdravko i Brutalko ici barem 15kmh vise u krajnjoj
nego, na kojeg pripadnika sobe za pezoe <3 idu ovi level6 dijelovi? Sumnjam da ce na zdravka ici nesto sto nije original
Evo frende Rafo, mogu ti reć da su s ciljem kupljeni S6 poklopci pumpica za Zdravka jer su mi se na ovim stock poklopcima pojavile neke mrlje i ružno izgleda, a sad to šmirglat/pjeskarit pa bojat mi se jednostavno nie dalo, jbte ak ne možeš dat 160kn za ta 2 poklopca ne moraš ni imat kolekciju SP-eja
a i super će mi se slagat sa novim PM ručicama
što se tiče S6 prirubnice s adapterom, ona će nać svoje mjesto na Brutalku, jer kao što sam naveo davnih dana do sad je bila neka alu-ugly home-made prirubnica! a i pitanje je dana kada će postojeći PHBH 28 delorto zamijenit prenaštelani PWK Keihin 28 sa plastičnim šarafom lera i onim famoznim oznakama koji ga razlikuje od loših kopija s e-baya
kurblo? nju sam uzeo jer mi je zapela za oko, a i jednom se živi i život nije 100 maraka (to nek svim fansy-tjunerima bude životna filozofija
)