Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Anto jesi ti onaj famozni RIGIPSFROMPLAFON sa MOJRIGIPS.foruma? ak jesi - RIŠPEKT,već duže vrijeme posmatram tvoj rad&djelovanje
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
da, dolazi mi jedan član s foruma sa CASHOM, nema se namjeru jebat za kunu i nakon obavljenog posla će me još odvest na ručak
Citat: kiza-iz-kvarta - 08 Studeni, 2012, 11:01:29Anto jesi ti onaj famozni RIGIPSFROMPLAFON sa MOJRIGIPS.foruma? ak jesi - RIŠPEKT,već duže vrijeme posmatram tvoj rad&djelovanje Jel to onaj šta postavlja isti rigips već 5 godina
kiza jel to krovni prozor radiš?za indoors grow?
kiza ubit će te mater , vidi šta si od parketa napravio šteta sigurno je spačvin bio
kiza,koji je sinonim za BB,ima ovu malu masinu od 40 i nesto sitno kubika vjerovatno nije tvoja
za mene samo najbolje
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak