Kiza kod tebe kramarije da pustes ciganje sto bi se obradovali
Sven ima zadnja klista od VX-a to san ja i prosra na forumu da se mogu nasarafiti na SP-a nema ruznoga skripanja kocnica
Zanimaju me rucice od PM Tuninga da li pasu samo na Grimeca pumpice ili mogu i na kineske 2003+++sto ima vxr i SP 2003 godina
LOL! a vidio si samo dio kolekcije
i što je najžalosnie konstano navlačim neke BB dijele
kolko znam Sven je stavio zadnja kliješta od vespe GT 200, al isti qurac ko i vxr
ja sam imao crvena i crna zadnja kliješta od starog vxr-a, crna skinuta sa vxr-a iz 2002m a crvena sa vx-a iz 2004
crvena nisu mogla stat ni pod razno, dok su crna kliješta bez problema ušarafio,al nisam ozračivao kočnicu pa d aje mogu uporedit sa stock kliještima od SP-a 180...ostavio sam si ta crna kliješta sa strane i prvom prilikom ću ih ubacit na nekog SP-a
Ante nikako da te uhvatim i da te pitam....znam da si isto neš prie govorio kao da paše onaj zadnji malossi wave disk od dna 125/180,X9 i sl. na glavčinu od SP-a 180? jer vidio sam da ekipa iz SRT-a konstano ubacuje takav malossi zadnji disk na maške od SP-a 180 sa originalnom glavčinom, a tog diska nema u ponudi za SP 180!
govorim o ovom disku;
http://www.sip-scootershop.com/en/products/brake+disc+malossi+mhr+whoop+_m6212351ove PM ručice ti pašu na ove kineske HENGTONG pumpice, meni je Zdravko 2003 godina ....što je najveća fora nemam ni jedne one stare grimecine pumpice 1999-2001 na stanju, jer na njima se uvijek raspadnu one gumice pa ružno izgleda i njih uvijek prvo riješavam, tako da ne mogu isprobat jel ručice pašu na grimecu