EVO da predstavim još jedan svoj trash project modan za stunt, jer u zadnje vrijeme stvarno ne znam di više s Vuletićem
Prilikom inventure u jednoj od svojih TOP secret lokacija, vidio sam da imam masu vrućih dijelova koje mi je žao prepustit forumskoj sirotinji za kiki-riki,pistacio,fildžanski set i ostala platežna sredstva ovog foruma
rama s papirima od SP-a 180 iz 2003 (dar od prepoštenog državnog organa Rebca), nisam ni znao da se znam sa vlasnikom rame dotičnog SP-a (znao sam momka po nadimku, te smo kod Bebeta na kirbaju skontali da je njegova rama završila kod mene i da je najmanji problem prijavit nestanak knjižice vozila)
set bijelo-plavih maski (skinute s Brutalka) - velike bočne maske su ožuljane prilikom pada na PH, a i Brutalko osim polini kevlar remena i karbonskih listića na usisu nema ništa više od polinia, tak da mu nie ni suđeno da bude više u polini bojama
naravno, i bijele felne dolaze na ovaj project, dok će Brutalko osvanut u nekom drugom primjerenijem ruhu!
dok je ideja još bila u realizaciji, naručio sam sam si TNT drag volan sa lulicom
Nakon što je pola dijelova za project bila tu, na red je došlo pitanje MAŠKE! budući da većina stuntera gotivi AC, bio bi red da i ja mogu reć da imam jednu BB AC mašku u kolekciji! prva ideja je bila uzet cijelu SRku 150 za nekih 500 evra, al onda kad sam malo bolje razmislio i odvagao neke stvari sjetio sam se kako je teško rastajanje s novcima za dijele jednog prosječnog vlasnika SR-a 150, tak da bih se samo zatrpao s nepotrebnim dijelovima koji nisu nikako na cijeni, nakon što bih iskoristio mašku i struju!tako da je izbor pao na mašku od
W-a s njegovog malog/pohabanog derbya 172
iz više razloga;
novi 172 MHR AC je gore, nova radilica od FXR-a,multić,maloosi sekundar,blokovi koji nisu nigdje ojebani, a i imao bi priliku provest koji sat sa svojim
IDOLOM u Starom ?i?u + cijena formirana za mene
danas sam provjerenom metodom (krpica&kist) skidao masnoću od lanca i ostale suvišne supstance sa plastificiranih blokova, izvadio sam maloosi sekundar jer vraćam stock 150 getribu unutra, te skinuo dekli da se uvjerim u stanje maške; dovoljno je da vam kažem da mogu nabacit smajlić od uha do uha
prilikom skidanja variomata, vidio sam da su u điru blokovi od SP-a 180 jer imaju tvorničku rupu za vodenu pumpu,kao i na malom bloku rupu za cjevčicu (čitaj: ako se danas-sutra budu prodavali vriede u svakom slučaju više od blokova AC 150
od tuninga (pored mhr-a 172 i multića), gore još ide polini big valve usis + delorto 25mm kojeg sam uzeo od Gargamela s foruma, te novi maloosi kevlar kajiš
EVO kako izgleda maška trenutno;
potrebni dijeli za završetak ovog trash PEŽO-a su slijedeći:
- VXR/SP Sebiac vilica (nemam ni jednu viška on stock)
- brembo pumpice sa ručicama od Nexsusa 300 (iskopao ih za smiješne nofce,al nikako da odem po to)
- kompletan stock spuh od SP-a 180 sa zaštitnim limom (također nemam ni jedan viška, uglavnom su bili Boflovi i porješavani klasičnim forumskim tjunerima)
Izostavio sam mali milijun prikupljenih detalja, al to ću sve s vremenom stavljat u project