veci...relativno brzo sam skupio 5kg, na ajmo rec pravim mjestima, i sad je tu zapelo...mislim, znam da treba jesti, ali u takvim enormnim kolicinama...jeli to zbilja jedini nacin ili je tu po srijedi genetika?
meni cardio ne treba, nemam potrebu za skidanjem kg, vec za dobivanjem
recimo dok sam se hranio onih 2 mj pravo, cisto, imao sam kg isto ko i sada samo sto su zile iskakale cim bi se napregnuo prdnut, i vidio se svaki misic, sad jedem sve, kg su iste ali se pohvatalo i masti, ali sve u svemu na istoj sam kilazi! Zbilja mogu cuda pojest
Ima malo u genetici, ali i u kalorijama. Recimo dobar genetičar ima automatski više čiste mišićne mase u startu, lijepše mišiće (dobra polazišta i hvatišta) možda i krače kosti, pa jednako velik mišić neizgleda jednako na nekome tko je krakat ili kompaktan/simetričan.
Koliko se sječam ti si počeo vježbati ozbiljnije negdje oko 5-6 mj? jel tako ili se varam. Ako da, onda si imao one bigginer gainse o čem se pisao. I sada polako, treba paziti na hranu obavezno, ali sada će mišići dolaziti jako polako. Ne kao do sad. I sad.. sad treba imati živaca/volje biti uporan. Vjerovatno napreduješ na dizanjima, ali neprima se puno. Realno, normalan čovijek po nekim učenjima može povečati mišićnu masu na prirodan način 40-60% tu ovisi genetika.
Zapravo sa koliko vlakana si se u mišiću rodio. Ako si "genetičar" napredovao budeš 60% ako ne, onda 40.
Tu ovisi i konstitucija, onaj endo/ekto/mezomorf. - znači sama fizionomija, jer neki endo, nebude nikada izgledao kao mezo, jer će uvijek imati širu zdjelicu, a da proširi prsa, leđa i ramena do te mjere koliko mezo ima prirodno... treba jako puno truda. Zapravo endomorf ima potencijal dobivanja mišića jako velik, ali da ima V-Taper look, treba se jako potruditi. A pogotovo da se izdefinira, što jednom ektu nije problem, ali da dobije mase ko endo je;)
Znači samo udri, i čekaj