veci...relativno brzo sam skupio 5kg, na ajmo rec pravim mjestima, i sad je tu zapelo...mislim, znam da treba jesti, ali u takvim enormnim kolicinama...jeli to zbilja jedini nacin ili je tu po srijedi genetika?
meni cardio ne treba, nemam potrebu za skidanjem kg, vec za dobivanjem ![{$default_cheesy_smiley} :D](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/cheesy.gif)
recimo dok sam se hranio onih 2 mj pravo, cisto, imao sam kg isto ko i sada samo sto su zile iskakale cim bi se napregnuo prdnut, i vidio se svaki misic, sad jedem sve, kg su iste ali se pohvatalo i masti, ali sve u svemu na istoj sam kilazi! Zbilja mogu cuda pojest ![{$default_cheesy_smiley} :D](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/cheesy.gif)
Ima malo u genetici, ali i u kalorijama. Recimo dobar genetičar ima automatski više čiste mišićne mase u startu, lijepše mišiće (dobra polazišta i hvatišta) možda i krače kosti, pa jednako velik mišić neizgleda jednako na nekome tko je krakat ili kompaktan/simetričan.
Koliko se sječam ti si počeo vježbati ozbiljnije negdje oko 5-6 mj? jel tako ili se varam. Ako da, onda si imao one bigginer gainse o čem se pisao. I sada polako, treba paziti na hranu obavezno, ali sada će mišići dolaziti jako polako. Ne kao do sad. I sad.. sad treba imati živaca/volje biti uporan. Vjerovatno napreduješ na dizanjima, ali neprima se puno. Realno, normalan čovijek po nekim učenjima može povečati mišićnu masu na prirodan način 40-60% tu ovisi genetika.
Zapravo sa koliko vlakana si se u mišiću rodio. Ako si "genetičar" napredovao budeš 60% ako ne, onda 40.
Tu ovisi i konstitucija, onaj endo/ekto/mezomorf. - znači sama fizionomija, jer neki endo, nebude nikada izgledao kao mezo, jer će uvijek imati širu zdjelicu, a da proširi prsa, leđa i ramena do te mjere koliko mezo ima prirodno... treba jako puno truda. Zapravo endomorf ima potencijal dobivanja mišića jako velik, ali da ima V-Taper look, treba se jako potruditi. A pogotovo da se izdefinira, što jednom ektu nije problem, ali da dobije mase ko endo je;)
Znači samo udri, i čekaj