joj ivane ides mi na onu stvar, nisi mi sjeo nikako, koji k u rac ti tu seres, idi i uhvati se treninga SAD a ne prije 15godina i pokazi to svoje TEORETSKO ZNANJE, je bo ga lebac vecina se tu pametari ukljucujuci i tebe i muka mi je od toga, prolij znoja, idi na treninge pjeske pola sata dok je vani -17, i kuci takav otusiran, idi na treninge sam i radi ih sam, imaj toliko volje i onda mi nakon par mjeseci postavi slike da vidim na sta licis, bez onoga ne mogu jer sam odrastao čovjeki te spike, imao sam i ja nedavno dvoje odraslih u kuci koji su lezali 24h u krevetu bolesni i mladju sestru i sve sam stigao
muka mi je vise od ovog pisanja tu, teoretiziranja i pametarenja, slike slike i slike! srao sam i ja početku toliko jer sam procitao 10ak knjiga i mislio da sve znam, pun ku rac toga je na meni imalo obrnut efekt tako da je najgora stvar u vezi teretani PRIČATI O TEORIJI, uzmi isprobaj i vidi pa onda sudi, čak niti onda nisi sposoban govoriti o tome jer ce ista stvar na drugoj osobi mozda biti drukčija
da sad odgovorim na ovo o snu, kao prvo upoznat sam sa svime sto si spomenuo jer sam imao slicna iskustva, i mene je mama okretala na stranu pa opet nemam skroz zaobljenu glavu, to je genetika j#bote, koji crnac nema alien head??
opet se i tu hvatas knjige, jesam ja rekao mozda da se ne treba okrenuti??!! jok bokte, al sta treba? stalno spavat postranceili na trbuhu? jel i to normalno, i nismo vise bebe da se moramo okretat toliko
e i da samo da ti kazem da ja skoro nikad ne spavam na leđima, vidis sad si iznenadjen jer to nisi znao, to je ono sto takvi kao ti rade, PRETPOSTAVLJAJU, de pitaj ako ti nije jasno ili nisi siguran, budala suti pametan pita
digao si mi tlak opet, samo jer se pametaris a ne znas da si u startu sjeban jer krivo mislis
posto je ovo teretana tema da se vratim na to, ja sam svoje slike pokazao, kakav sam bio i kakav jesam, napredak se vidio
prema tome najmanje sto ti mozes je ne srat po meni takvom jer ne bi to postigao da ne znam neke stvari(iako je jako malo onih koji su zaista bitne)
bas ono sto je marko rekao nedavno, dodjem tu na forum samo da vidim jel ovdje ima sta dobro a svaki puta neka sranja, aj bok i cujemo se za mjesec dva kad zavrsim ono na čemu radim