ako se nije mislilo na mene ja se duboko ispricavam i castim wheyem kad se vidimo
nisam mislio na tebe, ni pralasa(zao mi uopce sto mi naletio da ga komentiram al jebga moram rec sto mislim a on naletio
) rekoh opcenito jer sam malo citao temu od pocetka, pa malo sredine pa kraj i ima toliko gluposti i specijalaca da ne znam bil se smijao il plakao.. tebi mislim da sam napisao svaka cast na lifestajlu(ako je 50% istina sto pises i dalje si 0,01% ljudi koji se mogu posvetiti teretani a da ne pate druge stvari bila to skola,posao,obitelj, prijatelji, zene izlasci sto vec). napisao sam kako stvari stoje realno kod mene da uz posao ne stignem nista i ciganski se hranim jedino za sad trening odradim kako treba, kad postenije ugrije krece drugi posao, more izlasci, lokanje.. tu izgori i posten trening pa svejedno godinama drzim postenu masu za svoju visinu iako mi nije strano oblokavati se po tjedan dana uz zivot na cevapima i slicnom pa ne opadam nista posebno fizicki, a jos manje psihicki da padam u nesvjest bez proteina i da me hvata slabost zbog cevapa ono LOL realnosti malo nebi skodilo
btw. vidio sam jos popodne poruku(prije neg si izmjenio
) al nisam imao kad pisati tj. zaspao:D tezine sto sam napisao nisu nikakvo preseravanje neg cisto da znamo na cemu smo, za lat je cista ironija jer zgibove nemam gdje raditi, a sprave su neke male tj. male tezine tako da ledja nemam di ubiti nego na mrtvom dizanju s kojim kad se zaigram idem preko 190(napisao 160 u preseravanju
) inace ne patim nesto na tezine i nije mi problem(ni ispod ponosa) odraditi trening s 50% maxa ako je recimo guzva u teretani pa mi se neda preslagivati ploce neg radim s cim uhvatim, to malo snage sto imam ionako pripisujem ljetnom poslu gdje radim i upirem ko bosanski crnac, teretana vise dodje nes ko show