jel mi moze netko rec kad da pijem taj whey i koji je najbolji, tj koji da uzmem? ima onaj pro, al mislim da je to za profice taj mi ne treba
i sta je to dekstroza, i gdje ju mogu kupiti?
ja ti uzimam 100% whey od scitec nutritiona, zadovoljan sam i znam puno dečkiju koji to piju, te to ti mješam sa glukozom, tj dekstrozom ili ako si šaban u dm-u kažeš molim vas jedan traubecuker...kao što je već rečeno u dm-u se može kupiti.....pije se nakon treninga, u roku od 30min...to ti je jednostavni ugljikohidrat koji kao što sam rekao mješaš sa ovim wheyom i on ti služi za poslije treninga da te recimo tako digne, obnovi bla bla bla...
Ja sam osjetio efekat i to dobro,tako da ne znam
većina ljudi ti ne voli te geinere zato što većina njih smatra da je to bzvz, tj dobivaš samo salo i nemaš nikakve koristi, to ti nije čudotvorni napitak da za mjesec dana dobiješ čistih 5kg mišića, dobiješ ti više sala nego mišića, a to šta piše za njih otom potom. ja pijem mega mass 2000 i nije ništa ekstra, uzeo sam to na mjesec dana samo da probam i ne znam, prvenstveno mi se ne sviđa sastav toga čuda jer je natrpano sa svakakvim glupostima...ali istina dobio sam par kilica kako to uzimam, ali ne znam...ne sviđa mi se...nije jeftino, ni ništa posebno...ako hoćeš neki pravi gainer uzmi steroide
...šalim se