Bavim se sportom od malena 20 godina hrvam i moro odustat zbog udesea naravno sa skutera pukla trtica i zdjelica , prije sam išao u teretanu nakon treninga hrvaćkog barem tri puta tijedno i dizo utege i na spravama vježbo , i slućajno upoznam izbornika Hr repke girijaša i tak uđem u spiku i ćovijek me nagovori da poćnem trenkat s girijama i vidi ćudesa u 2 mj napravio sam na sebi po pitanju forme izdržljivosti i konde koliko nisam napravio za sve to vrijeme treniranja prije , a radim trening samo 45 min kreno sa 20 min treninga , uglavno lik me je tolko izdrilo da nisam ni skuži koliko sam brzo napravio na sebi doslovce svaki trening vidiš rezultat , imam 120 kg i 185 cm visine i mogu odtrćat 90 min u komadu bez greške .Girije su zakon ali OPREZ treba vam stvarno neko pokazat viježbe jel ako krivo radiš isto toliko brzo se možeš uništit pogotovo zglobove , a što se tiće prehrane normalno da je važna al opet netreba tu sad odlazit u extreme uzimo sam isto spore brze proteine ,sirutku , kreatin ,i ostala ćudesa u kantama i super mega cool boćicama i ima rezultata al to je sve individualn , sad uzimam samo bjelanjak u prahu i sirutku i rezultat isit ko kad sam ćudesa uzimo , i još jedna vrlo važna stvar šećer postoji dekstroza , i malktoza to su stvari koje ti ako ih pravilno uzimaš i koristiš mogu puno pomoć u treningu pogotovo kad ti treba snage .