previse goriva ima a to na duze vrijeme moze napravit rupu u celu klipa, gle to trokiranje je normalno kad je hladan, a sto se tice tog sarafa, to ti moze onaj vulkanizer ili bilo koji drugi zacepit nes ni primjetit da je bilo probijeno, ja sam tako svoju maxis serijsku gumu vozio bar jos 3000km dok nisu poceli konci virit pa je ta gume ispala i poceo dusit. steta ml-ke izgleda ko nova.
a steta... sad puno bolje ide, ima bolji odaziv na gas i jako jako malo trokira na malom otvoru gasa...
ali uvijek je trokiro na 1/4 gasa, hladan i vruc... znaci trebam vratit na 1ipo krug? :'(
a gumu cu poc zakrpat, nemam para za novu... a i je nova, malo vise od 500 km... zna li itko koliko bi otprilike kostalo to?
haha ma ona maxis je najjaca bila, cista plastika
ali cudno mi je da je saraf ovako usao, probao sam je odviti kacavitom i ide normalno... ko da ju je netko namjerno zasarafio...
i giannelli, bas sam sad isprobao onu crvenu pucu, ovako:
u brzini kad je stisnem, motor radi ali ne reagira na gas i ugasi ga cim baci u ler. ne razumijem zasto nam je drukcije?
i jos jedna zanimljivost:
bio sam u piaggio centru split i pitao iz navike da mi daju svjecicu NGK. i govori meni prodavac da s NGK na SR-u nece radit zmigavci. i prodao mi Champion...
ali u Dubrovniku u trgovini Aprilije i na servisu najnormalnije prodavaju i stavljaju NGK...
pa tko tu koga
ali trenutno imam NGK, i stvarno u leru mi zmigavci cudno rade, nekad samo stoje a nekad prebrzo blinkaju... mislio sam da je do akumulatora ali ocito je do svjecice...?! ima li to ikakve veze s relejem mozda, treba ih zamijenit ili nesto?
ima li itko iskustva ili spoznaja o ovome?