Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
super, hvala vam momci! ali trenutno nemam bas previse para pa to sto nije hitno ce malo pricekat...a ono sto mi je vaznije, jedan clan foruma iz splita mi je ponudio pomoc oko stelovanja karburatora pa vam javim kad rece dijagnozu u cemu je problem!
eto super...da smo svi blizte pomogli bi....al dobro je samo da rijesis..... pa nam javi rezultate,,,,
pa jel unutra saraf??tu je saraf inace!
pa to je saraf za zrak..skroz ti je mali..na obicni sarafciger(-)uvucen unutra ..probaj posvjetlit ak ga vidis stegni ga skroz i otpusti onda 1 i pol 2 kruga
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
sta mu nije na drugoj strani saraf za smijesu?odmah pored za stimanje minimuma. ovdje bude zavidano za grijace koji vode iz cilindra, mozda griješim..
jesi siguran da je bas rupa?najjednostavnije skini karb i vidi, mozda i nije rupa gdje bi ti vukao falš zrak
nisam siguran, nisam nikad gledao ima li sto unutra...znaci na ovom se karbu ne moze stelovat zrak??
zrak je na onoj stari dje je šaraf za stelovat ler tu dje je sad ta rupa na drugoj strani isto imas tako samo sto je u toj rupi vijak za zrak...imao sam taki karb i isto sam mislio da je rupa ali sam se uvjerio da nije,,,zacepito je...tako je bilo kod menea sad kod tebe neznamm.....
dovod benzina reguliras diznama. i kad sve napravis kako je napisao mario, napravi 2-3 km i skini svjecicu i slikaj da vidimo boju.