eto malo sam gledao, razmisljao i sve...
frend bi to rastavio, slozio i sve...naravno treba mu platit posao i to je u redu...
ovisi o tome sta je otislo, recimo najgora varijanta...novi kit je prema sipu 72€...kakav jesam sad bi onda uzeo i radilicu, recimo RMS (narancaste polutke), to je 95€ + lezajevi i sve sto ide s tim...cak sam razmisljao da uzmem novu pumpu ulja a to je 50€ s tim da opet moze provrtit, kao i neka polovna jer je sranje...a bez nje ja necu vozit, jer nemam di stalno nosit bocu ulja...
i onda me to ispada sve zajedno cca 2500kn i od ljeta mi ostaje sica...i to je veliki k**ra* na kraju...
tako da ne znam sta ce bit od svega toga, iskreno nisam previse siguran dal cu ga dat da se slozi...razmislit cu malo, pricat sa starim i tako...on je uvijek govorio da mi nece dopustit da ga prodam nego da ce ga on uzet i tako...ne znam, razmislit cu, vidjet dal bi ga on uzeo sebi ili ne, ako ne, razmislit za prodaju...ako ne razmislit za slaganje...previse je para u tom skuteru i svaki put se nesto desi i dosta mi je toga...ako ga prodam oko 9000kn sigurno sam bacio u vjetar, a tu su jos i pare koje je stari dao i brat i tako...13000, 14000 kn za nista