nije problem to sto me izdao sad, problem je to sto me izdao vec 3-4 puta...jebes ti takav skuter koji imam 3 i pol godine a vozio sam ga 3 i pol mjeseca kad sve zbrojim...
zato ga ne zelim vise vozit, u skuter je potroseno kad se sve zbroji oko 12000-13000kn...dam ruku u vatru da je sve funkcioniralo dobro, smjesa bila odlicna i sve je bilo super...i opet se desilo sranje....a ako je sve bilo super, kako sam mogao znat da ce se to desit...dosta mi je...imam jedan dobar savjet, manite se tih 50/70ccm i vozite se ko ljudi na 125+, nema kruha od toga, bar ne tu di zivim, d asam u gradu jos ok...
ja sam izgubio svako povjerenje...ne da mi ga se slagat a kad se slozi ako upali odlicno i na tome ce ostat...za sve te pare mogao sam si auto kupit a ne imat skuter kojem masina vise voli bit paralelno sa ramom...
klembo, sta bi ga zaboravljao...base je slozen, bio je ustelan u iber i to Iwo moze potvrdit...sve je novo na njemu, i radilica je super iako je serijska (provjereno nakon skidanja cilindra)...trebao je vozit i trebale su se karike mijenjat i da ne ostane bez ulja...a kit je prosao 700km vise nije sigurno, ulja je bilo do cepa, sta sam trebao napravit...
nije vise ovdje prica dal ja sta radim krivo ili ne...ovdje se vec zna da ja jednostavno nemam srece sa tim skuterom...