pa da predstavim moj projekat, koji ide vrlo sporim tempom...
Yamaha Slider, 2000g.
kupljen od bivseg clana ovog foruma 180fxr, na pocetku ljeta 2007. godine...ostala je samo jedna slika kad sam ga dopeljao doma jer se sve zbrisalo sa imageshacka...
ravno iz luckog u jadranovo, prvi djir, ugasi se na uzbrdici...filter zafusaren...brat dao neke pare da se to sredi da se mogu vozit i ajde ok...
i tako nakon tjedan dana, pocelo je cimanje po zadnjem i naravno uslijedio je prvi pad na desnu stranu...rezultat je bio puknuce nosaca spuha i puknuce dijela cilindra da se sarafi auspuh...
zbog nedostatka para odsjedio je sezonu u garazi i onda sam ga dao frendu da mi ga osposobi, s namjerom da sluzi samo za stunt...ispao je ovakav...nazalost opet samo jedna slika (vise u stunt podforumu)
tako je odvozio zimu i onda svaki dan sve slabije i slabije ide, auspuh zastopan...proslo je dosta mjeseci i dosta je opet odsjedio dok nisam skupio pare prosle godine preko ljeta i kupio novi kit, spuh, karb i filter...DR Evo, Leo RR i Dell PHBN 17,5 sa Malossi E5...sve je to islo na slaganje pred par mjeseci kod frenda, tocnije u 3. mjesecu...
dosao doma, vozio dva dan i dovidjenja...opet u garazu, prirubnica je bila problem...slozio to jucer i treba to jos postelat, ali zadovoljan sam u globalu...prirubnica je polovna druga, i original airbox, a ne gljiva...u medjuvremenu su se plastike pofarbale
zasto to sve traje po par mjeseci i vise...jer ja nemam toliko volje, niti znanja, a i vozim se autom...ne zuri mi se nikamo...
trebao bi mi doc jos jedan slider, ali lik nesto mulja iako sam pare vec dao za njega...u tom slucaju, taj ce se regat sa kitom i karbom i spuhom sa ovog...ovaj bi trebao na serijalu i vratit bar gore i za zajebanciju da mi sluzi...bit ce sve ovdje ako do toga dodje...nemojte ocekivat nekakve ceste updejtove, ali pitanja slobodno postavljajte...vjerojatno sam nesto i zaboravio napisat sigurno hehe