Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Yamaha Slider  (Posjeta: 59247 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sfreak

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
Yamaha Slider
« : 05 Rujan, 2009, 19:53:26 »
pa da predstavim moj projekat, koji ide vrlo sporim tempom...

Yamaha Slider, 2000g.

kupljen od bivseg clana ovog foruma 180fxr, na pocetku ljeta 2007. godine...ostala je samo jedna slika kad sam ga dopeljao doma jer se sve zbrisalo sa imageshacka...

ravno iz luckog u jadranovo, prvi djir, ugasi se na uzbrdici...filter zafusaren...brat dao neke pare da se to sredi da se mogu vozit i ajde ok...
i tako nakon tjedan dana, pocelo je cimanje po zadnjem i naravno uslijedio je prvi pad na desnu stranu...rezultat je bio puknuce nosaca spuha i puknuce dijela cilindra da se sarafi auspuh...

zbog nedostatka para odsjedio je sezonu u garazi i onda sam ga dao frendu da mi ga osposobi, s namjerom da sluzi samo za stunt...ispao je ovakav...nazalost opet samo jedna slika (vise u stunt podforumu)

tako je odvozio zimu i onda svaki dan sve slabije i slabije ide, auspuh zastopan...proslo je dosta mjeseci i dosta je opet odsjedio dok nisam skupio pare prosle godine preko ljeta i kupio novi kit, spuh, karb i filter...DR Evo, Leo RR i Dell PHBN 17,5 sa Malossi E5...sve je to islo na slaganje pred par mjeseci kod frenda, tocnije u 3. mjesecu...

dosao doma, vozio dva dan i dovidjenja...opet u garazu, prirubnica je bila problem...slozio to jucer i treba to jos postelat, ali zadovoljan sam u globalu...prirubnica je polovna druga, i original airbox, a ne gljiva...u medjuvremenu su se plastike pofarbale

zasto to sve traje po par mjeseci i vise...jer ja nemam toliko volje, niti znanja, a i vozim se autom...ne zuri mi se nikamo...

trebao bi mi doc jos jedan slider, ali lik nesto mulja iako sam pare vec dao za njega...u tom slucaju, taj ce se regat sa kitom i karbom i spuhom sa ovog...ovaj bi trebao na serijalu i vratit bar gore i za zajebanciju da mi sluzi...bit ce sve ovdje ako do toga dodje...nemojte ocekivat nekakve ceste updejtove, ali pitanja slobodno postavljajte...vjerojatno sam nesto i zaboravio napisat sigurno hehe

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: Yamaha Slider
« Odgovori #1 : 05 Rujan, 2009, 20:12:52 »
odustao od prodaje?

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 05 Rujan, 2009, 20:16:57 »
odustao od prodaje?

kroz ove dve godine sto ga imam, sam se premisljao bar 10 puta...

iskreno ne znam, da mi netko da neku lovu koju zamisljam bi ga mozda i dao...ali kako mi je sad upao taj drugi, primamljivo mi je jednog imat za voznju drugog za zajebanciju...da nije ostao bi pri prodaji...

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 05 Rujan, 2009, 20:22:05 »
po meni je steta prodat ga..rijedak je skuter al opet tesko da ces dobit neku lovu s kojom bis bio zadovoljan..ako uzmemo u obzir da si ulozi kupivsi kit, spuh, karb i tako to..sljedece ljeto neki HE gore i gas  :icon_biggrin:

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 05 Rujan, 2009, 20:24:14 »
ovo je najdalje od tuninga na sto bi isao...cijenom prihvatljivo a performanse odlicne (za mene bar)...

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #5 : 05 Rujan, 2009, 20:33:51 »
ma znam..salim se...po meni je isto to sasvim dovoljno za stunt..jedino bi ja stavio 19 karb posto je ac

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 05 Rujan, 2009, 20:36:21 »
ma znam..salim se...po meni je isto to sasvim dovoljno za stunt..jedino bi ja stavio 19 karb posto je ac

a za sad ce bit dobar i taj 17,5...bolje nego 12 original lol

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #7 : 05 Rujan, 2009, 20:38:00 »
haha bolje je i nije da nije ok al ono 19 je 19  :toothy11:

Offline Mislav

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon
  • MojSetup: Nema ga, kad bude love mozda dodje
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #8 : 08 Rujan, 2009, 18:50:02 »
lijepa boja ;) nego oces pituravat felge ili?  :toothy10:

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 08 Rujan, 2009, 18:54:58 »
lijepa boja ;) nego oces pituravat felge ili?  :toothy10:

budu se...

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #10 : 08 Rujan, 2009, 18:55:08 »
to je minareli vertikal?
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 08 Rujan, 2009, 18:55:35 »
to je minareli vertikal?

tako je

Offline shegy

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 08 Rujan, 2009, 18:56:48 »
kao i na yamahi spy... to ide jako dobro onda  :notworthy: pogotovo sad sa kitom i auspuhom...
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 08 Rujan, 2009, 18:59:54 »
kao i na yamahi spy... to ide jako dobro onda  :notworthy: pogotovo sad sa kitom i auspuhom...

trenutno ga treba postelat jer je dobar na ubrzanju jedino...na uzbrdici je mrtav kao i kad se cimne na zadnji se odmah ugusi...a i prevertava se...

ne zalim se kako ide...dvoje na skuteru, izlazim na glavnu cestu, samo se odvaja od poda prednji kotac, ovaj iza se ne moze ni drzat...

Offline shegy

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 08 Rujan, 2009, 19:35:27 »
ujak ima serijalu spya pa dere roxa bez beda... taj skuter kao da je raketa, neznam kao da je neki ludi primjerak  :toothy3:
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 15 Listopad, 2009, 20:35:22 »
nista od projekta, skuter se prodaje i dosta mi je hitno...ako koga zanima slobodno na pp, a ima i tema u oglasima...

sto se mene tice moze lock ili kako to vec ide...

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 11 Travanj, 2010, 16:46:45 »
evo s obzirom da tema ipak nije zakljucana da nastavim...

ima dosta toga...sto je bilo i sto ce biti, pa da krenem...

jedan dosadan dan na faxu, ja ludim jer nitko ne kupuje skuter, i tada zoki_nrg kaze ajmo ga sredit jedan dan i odlicno...ja pitam klembicha on se slozio i sad je skuter kod njega, naravno ne ide to bas u jedan dan zbog dosta posla i manjka vremena s klembicheve strane jer ga on slaze (hvala mu puno)...

rijesio je problem zasto nije isao, a to je bio prljav rezervoar i filter benzina -.-'

mogu rec, ono sto sam ga probao po ulici kod njega, skuter nikada nije tako isao u skoro 3 godine kod mene...ali prelagane roline i prevrtava se, ali zato se cima na gas...

u medjuvremenu povoljno sam kupio TP vario koji je vec na skutu i treba samo klizace zamijenit, neki dan sam uzeo novi novcati (za nes manju cijenu naravno) Stage6 Torque Control...

kod karba je bio problem sto sraf za ler gas uopce nije bio od tog karba, ali s obzirom da bi karb trebao osim toga biti ispravan necu ni imenovat ko mi ga je prodao niti sam razocaran...sraf je nabavljen zahvaljujuci clanu miha_nrg...falio mi je i onaj "konektor" kod prednje kocnice da iza svijetli kad se stisne, to sam imao doma od peugeota pa sam ustedio vrijeme trazenja...

narucen je Stage6 Racing zvono, Red Sponge, Pro Grip rucke i novi klizaci za vario...neke roline imam, i neka centralna ce se nac pa uz malo srece necu bit oko toga problema...

ima tu jos puno stvari za sredit i pitanje je da li cu imat novaca za sve to iako se ne radi o velikim svotama, to sto sam auto razbio zbog najvece gluposti me sada kosta manjka para...da napomenem skuter se ne radi za style nikakav, radi se za voznju

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 13 Travanj, 2010, 18:49:18 »
Nabavljeni zmigavci, koji ce se nadam se lijepo uklopit iza...

Kupljena nova NGK BR8HS i novi akumulator

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #18 : 14 Travanj, 2010, 00:44:40 »
ovo ce vjerojatno ic na skut ovaj sa drevom i rrom,ali gdje je onaj drugi slider koji bi trebao biti skroz serijala,kaj te frajer zaj#bo

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 14 Travanj, 2010, 07:34:16 »
Onaj drugi slider je valjda kod vlasnika ne znam...ostao sam sjeban za skuter a bome i za neke pare