Izgleda da tek sada shvacam da je tuning vjecno dr..nje po masini i skuteru. A kad krenu problemi... Velika vecina kupi skuter, nafrizira malo se vozi i onda ga proda jer treba dosta uloziti u njega...
Kada se stavi kit najbolje bi bilo da sam radis mjesavinu, ali do dosadi i neugodno je pa kad rokne mjesalica ulja...
Do sada, skuteri koji su nabrali najvise km su Peugeoti Speed fighti srijale, a vidio sam i jednog SYM yeta sa 30000 i jos ide, ali znatno znatno znatno slabije u odnosu na Peugeot... Vecina poznatih brendova ne predje 30000 jer se razbiju, masine se razlete...
Eto tako sam ja primjetio, sve je fino dok je novo. A nisu ludi ovi inzinjeri sto su radili skutere, zato i predju toliko km srijale...kad se stavi kit, dizes mu okretaje i automatski trpe vise dijelovi i nabiru se troskovi i kvarovi, uljna pumpa, vodena, lageri, prijenos se vise grije, veca su opterecenja, kvacilo se pregrijava... najcesce je opravdanje tuninga, da proizvodjac ostavi odredjeni postotak tolerancije sto je i jednim dijelm istina...
Isto tako i za automobile, stavis mu cip i evo 30 konja gre, a on manje trosi bolje ide...a opravdanje je da proizvodjac ostavi toleranciju i oni je iskoriste... najvece je zlo kad to ne sljaka i stvore se problemi, vidio sam i citao iskustva drugih...