Ova Luna je stvarno (ovako, vizualno, sa priloženih slika) lijep skuter (oba)...
Da sam tako razmišljao pred 4 godine, ne bi nikad sjeo na Gileru... Pa, to su (bar) 3 Lune (da ne kažem, da je bliže "4"), za ovog mog talijana (Runnera).. Dobro sad... Runner koji ja vozim ima "čašicu" (sjedište) za desni tj. drugi zadnji amortizer....što znači, da konstrukcija "podnosi" i ugradnju mašine od 125 ccm, a i da ne govorim onaj još jači...
A da Runner (50 ccm) "Pure Jet" (s ubrizgavanjem) ide.... Ide !!!....
Do Karlobaga mi je "umirao" i morao sam na momente otpuštat gas (jer bi se zagušio), i onda povuče...
Jutros (nakon servisa, od pred koji dan) bio na kraćoj vožnjici, i ubrdo cijelo vrijeme držao full, prestigao kamion... i sve to, bez da zucne protiv takvog mog postupanja
Ali...
Ako se uzima 50 ccm, smatram da uopće nisu bitne performanse...po gradu i periferiji ćete svakamo doć i sa kinezom...
To... što odblokirana (ali sve ostalo serijska) Runner-ica potegne 80 po ravnom (sa mnom od 95 Kg), uopće nije mjerodavno... Ionako je protuzakonito.... nesmije brže od 50...
A ako IMALO (samo "u tragovima") pomišljate, da ćete jednog dana poželjeti krenuti na neki susret skuteraša (kao ja, npr.)....
odlučite se položiti A kategoriju, i uzmite (baaar) 125 ccm...
Za nekoga tko PRVI put sjeda na 2 kotača, vožnja sa 125 ccm, nije ništa opasnija od 50 ccm, obzirom na nešto veću (z a k o n o m dozvoljenu) brzinu (bar je sve proporcionalno/tvornički dimenzionirano)...
Puno je opasnije natunirat stroj 50-ice... jer to većim dijelom priče "ne prati" i tuniranje ovjesa, kočnica, konstrukcije... pa su pune crne kronike..